Így fogynak a híres sztárok

Ám sok sztárnak valóban sikerült elérnie, hogy kiegyensúlyozott táplálkozással és megfelelő életmóddal szabaduljon meg a felesleges kilóktól, és legyen sugárzó, egészséges és vonzó.

Lássuk, kiknek a példáját érdemes követni!

Jessica Simpson

Miután 2013-ban megszületett második gyermeke, Ace, a színésznő elhatározta, hogy semmilyen diétát nem akar követni, hogy visszanyerje a terhesség előtti alakját, ahogyan azt egyébként egy évvel korábban, kislánya születése után tette. Ehelyett a testmozgáshoz fordult segítségért, ráadásul nem is egy megerőltető edzéshez. Simpson úgy döntött, hogy minden nap 8-10000 lépést fog megtenni, azaz nagyjából 6,5 km-t fog sétálni mérsékelt intenzitású tempóban. Úgy tűnik, ez a módszer bejött neki, és a kalóriákkal a plusz kilók is elégtek a séták során.

 

Kim Kardashian

A színésznő az Atkins-diéta híve. Ennek lényege, hogy erősen lecsökkentsük a szénhidrátbevitelt, így a szervezet a cukrok helyett a test zsírtartalékait fogja energiaként felhasználni. Bár a diétának sok kritikusa akad, Kardashiannál jól működik, ráadásul a színésznő saját bevallása szerint még csak nem is tartja be szigorúan a diétát. Ugyanis hetente tart egy olyan napot, amikor csal egy kicsit, és olyan ételeket is eszik, melyeket a szigorú diéta nem enged meg. Ám a szakértők szerint ezek a kis bűnözések nem ártanak, sőt, akár még segíthetnek is többet leadni.

Jennifer Aniston

A színésznő számos fogyókúrás étrendet kipróbált már, nemrég a bébiétel-diétát csinálta végig személyi edzője tanácsára. Ez egy rövid távú diéta, melynek a célja a súlycsökkentés mellett a test megtisztítása. A bébiétel diéta nem túl szigorú, lényege, hogy az élelmiszereket pürésíteni kell, de például rizs- és csokipudingok is szerepelnek a menüsorban, szóval elég vonzónak tűnik. Naponta egy vagy két étkezést kell 20-100 kalóriatartalmú pürés bébiétellel helyettesíteni. Előnye, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, mint egy léböjt-kúra, és mivel a legtöbb bébiétel zöldségekből és gyümölcsökből készül, vegetáriánusok és gluténmentesen étkezők számára is ideális.

Christina Aguilera

Az énekesnő egy igen érdekes módszerrel őrzi jó alakját, az ún. színdiétával, melynek segítségével viszonylag gyorsan lehet ledobni az extra kilókat. A színdiéta pontosan az, aminek hangzik: egy nap csak azonos színű élelmiszereket lehet enni, legyen az piros hétfő, zöld kedd, vagy fehér szerda, és így tovább. Sokáig nem könnyű tartani ezt a némi leleményességet kívánó étrendet, ám Aguilera nem is csak az étrendre támaszkodik, ha tartani akarja a formáját. Szerinte nagyon fontos, hogy testmozgással is segítsük a fogyókúrát, így nem csak a zsírpárnáktól szabadulhatunk meg, hanem formásabbak is lehetünk.

Nos, neked melyik sztár fogyókúrája a legszimpatikusabb?

 

 

 

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.