Neverland szabadulószobák: ha élethű élményre vágysz

Egyre több szabadulószobás hely nyílik, egyre minőségibb szolgáltatásokkal és egyre élethűbb berendezésekkel. Nagy a verseny, nekünk vendégeknek pedig szerencsére nagy a kínálat és választási lehetőség. Legutóbb a Neverland szabadulószobáit és szolgáltatásait próbáltuk ki. Jelen cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk.

Változatos témák

A Neverland igen sok szabadulószobával rendelkezik, ami rögtön egy plusz pont. Az egészen pici gyerekeknek való, varázslatos Harry Potter szabadulószobától, a kizárólag felnőtteknek ajánlott horror szerű élményekig bő a választék. A szobák berendezése egytől egyig nagyon élethű. Míg a vadnyugaton átélhettük gyerekkori fantáziáinkat, a skizofrén sorozatgyilkos szobájában már a hátunkon is felállt a szőr. Igyekeztünk minél előbb szabadulni.

Több mint szabadulószoba

A szabadulással szerencsére még nem ért véget a nap. Épp azon gondolkodtunk, hol kéne csillapítanunk az éhségünket, amikor rájöttünk, a Neverlandben megtehetjük. Beültünk hát a neonfényekkel díszített étterembe, amit hangulatos zene járt át. Kellemes csalódásként ért, hogy nem csak könnyedebb harapnivalókból válogathattunk, hanem egyenesen egy hatalmas, ízletes, szaftos hamburgerrel lakhattunk jól.

A java pedig csak ezután jött, a társaság ital preferenciája ugyanis nagyon eltérő. A Neverland viszont a koccintásnál sem okozott csalódást. A társaság koktél imádó tagjai ugyanúgy elégedettek voltak, mint a minőségi röviditalokat és söröket kedvelő tagok.

Privát szoba

Nap végére a hangulat csak tovább fokozódott, így a lakoma után elfoglaltuk a hangulatos, bőrkanapés privát szobát. Meglepő módon a helyiségben megengedett a dohányzás, így a szivarfanatikus tagok rögtön rá is gyújtottak. A többiek megelégedtek azzal, hogy a legminőségibb whisky válogatást kóstolhatják végig.

Az este hátralévő része jó hangulatban, kellemesen telt. Kibeszéltük az élet nagy dolgait már-már elfekve a kényelmes bőrkanapékon.

Állatbarát hely

Szegény Rusty kutyám otthon maradt, mert erről az infóról már csak a helyszínen értesültem. Tanulság: legközelebb alaposabban átböngészem a weboldalt, mielőtt megyek valahova. A lényeg viszont nem változik: a Neverland nem várja el, hogy akár egyetlen barátodat is kihagyd a kalandból.Szőrös kiskedvenced is veled tarthat, hogy segítsen a szabadulásban, vagy felporszívózni a lehulló morzsákat.

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.