Nehezen viseled az öregedést? Itt a megoldás!

Az öregedés az élet természetes része, amely ugyan bölcsességgel és a felgyülemlett élettapasztalat áldásaival jár, de sajnos a külsőnkre is hatással van. Bár a bőrünk öregedését biztosan nem tudjuk megállítani, van néhány módszer, amellyel enyhíthetjük a múló idő nyomait magunkon. Mutatunk néhány csodás műtétmentes megoldást, amelyek garantáltan visszaadnak jó néhány évet!

Botox, a legnépszerűbb fiatalító kezelés

Bette Davis örökbecsű mondása szerint az öregedés nem a nyápicoknak való. Való igaz, hiszen a folyamat sok kellemetlen változással jár fizikai és mentális szinten is. A jó hír viszont az, hogy nem kell a korosodás minden következményébe beletörődni. Testmozgással, egészséges étrenddel, illetve egy megfelelő bőrápolási rutinnal sokat tehetsz rugalmasságod, frissességed megőrzéséért, és szerencsére számos műtét nélküli biztonságos módszer is ismert már az arc fiatalságának megőrzéséért.

A botox az egyik legnépszerűbb eljárás, amelyet leggyakrabban az arc felső harmadában, a járomívig alkalmaznak, és különösen alkalmas a glabella (haragosránc), a keresztirányú homlokráncok és a szarkalábak korrekciójára, emellett ráadásul igazi csodaszer a hiperhidrózis, azaz a túlzott izzadás kezelésére. A botoxkezelések alkalmazhatóak a zavaró ráncok ellen, valamint más hatóanyagokkal, például hialuronsavas töltőanyagokkal kombinálva holisztikus öregedésgátló terápiaként is.

Szálbehúzás az évekig tartó eredményekért

A szálbehúzás egy olyan bőrfiatalító kezelés, amelynek során apró tűket szúrnak a bőr alá biofonalokkal, hogy beindítsák a szervezet természetes kollagéntermelését. Az arcemelő terápiaként is ismert eljárás számos fiatalító hatással jár, például csökkenti a ráncok megjelenését, javítja a bőr lazaságát, és növeli a megereszkedett arcbőr volumenét. 

Más bőrmegújító kezelésekkel összehasonlítva a szálbehúzás hosszan tartó eredményeket és akár 5-10 évvel fiatalabb megjelenést biztosít szike nélkül. A biofonalak biztonságos, orvosi minőségű anyagok, amelyeket a szervezet természetes módon lebont a behelyezést követő egy éven belül, ám az arcemelő és regeneráló hatás még akár évekig megfigyelhető.

Hogyan válaszd ki a neked való szépészeti beavatkozást?

Nem könnyű megtalálni az igényeidnek leginkább megfelelő esztétikai kezeléseket, de segíthet, ha minél többet tudsz a plasztikai sebészet segítségével elvégezhető beavatkozásokról. Emellett egy személyes találkozó lehetővé teszi, hogy igényeidet összevesd az orvos által lehetségesnek tartott eredményekkel, illetve segíthet azonosítani a problémás területeket, amelyeket megcélozhatsz az eljárásokkal.

Válaszd a Spirit Plasztikai Sebészet kiváló csapatát, ahol garantáltan jó kezekbe kerülsz! Aktuális akciónk keretében az ingyenes konzultáció során személyre szabottan kapsz javaslatot az ajánlott beavatkozásokra, amelyeket a legnagyobb gondossággal, szakértelemmel és odafigyeléssel biztosítanak számodra, hogy a kezelések előtt és után is biztonságban érezd magad, és maximálisan elégedett légy a végeredménnyel!

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.