Hogyan égessek zsírt hasról?

Egész biztos mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a reggeli öltözködés során alig, vagy már nem is bírta begombolni a nadrágját. Sajnos ennek nem az szokott lenni az oka, hogy az éjszaka folyamán gonosz kis manók zsírpárnákat varázsoltak a hasunkra, hanem az, hogy túl sok kalóriát juttatunk be a szervezetünkbe.

Ahogy azt sokan tudják, ha több ennivalót fogyasztunk, mint amire szükségünk van, akkor hízni fogunk, ha csökkentjük az energiabevitelt, akkor pedig fogyni. Egyszerűnek hangzik, ám valljuk be, mégse annyira könnyű mindig figyelni és számolni a kalóriákat, pláne akkor, ha finomabbnál finomabb étkek vannak előttünk. A megoldás nem bonyolult, csak meg kell hozni az elhatározást egy egészségesebb életmód felé!

Manapság már igazán sokféle és finom diétás ennivalót találni, így könnyen csökkenteni lehet a kalóriabevitelt. A sportnak, mozgásnak köszönhetően pedig a felhalmozott zsírt el is tudjuk égetni! Nem mindegy, hogy egy adott mozgásformát milyen intenzitással végzünk akkor, ha a zsírégetés a cél. Akkor beszélhetünk csak zsírégető edzésről, ha a pulzus szám 100 fölé emelkedik, a testünk pedig úgy üzen erről, hogy izzadni kezdünk, kiporosodunk. Abban az esetben tehát, ha az a célod, hogy zsírt égess a hasadról, minimum közepesen intenzív mozgásformák közül érdemes választanod. Ide sorolható például a futás, az úszás, de akár a hólapátolás is. A lényeg, hogy minél több izom dolgozzon az edzés során.

Akkor lehetünk biztosak az felől, hogy közepesen intenzíven edzünk, vagyis ég a zsír a testünkről, ha légzésszámunk felgyorsul, fújtatni kezdünk, ám még eltudjuk mondani, amit szeretnénk a mozgás közben. Általában azért szoktak az emberek elkezdeni érdeklődni a sportok iránt, mert szeretnének egészségesebbek lenni, és szeretnének lefaragni a súlyukból is.

A megfelelő zsírégető edzésterv a hatékony fogyáshoz elengedhetetlen. A linken egy olyan oldalra fogsz eljutni, ahol rengeteg hasznos információnak tudsz majd utána olvasni azzal kapcsolatban, mire kell figyelni az edzéseid során, és sok tippet is kapsz, hogy igazán hatékonyan tudd a felesleges zsírt elégetni.

Az Intenset oldalán ráadásul egy ingyenes 12 hetes edzéstervet és diétát is le lehet tölteni, ami segít majd a céljaid elérésében. A lényeg, hogy kezdj el mozogni, megfelelő intenzitással végezd az edzéseket, rendszeresen sportolj, és figyelj az étkezésedre is, hiszen csak ezek betartásával lehet tényleges eredményt elérni. Amennyiben úgy érzed, egy kis segítségre, motivációra, és néhány tanácsra lenne szükséged, az Intenset oldalára számíthatsz. Ne feledd, rajtad múlik az, hogy elégedett leszel- e a ruháid méretével, és azzal, hogy büszke leszel- e arra a személyre, aki visszanéz rád a tükörből!

(X)

 

 

 

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.