Modern szőnyegek és bútorszövetek

A szőnyeg talán az egyetlen olyan lakberendezési kiegészítő, amelyet minden egyes otthonban megtalálunk. A szőnyegvásárlás egy nem túl gyakori tevékenység, ugyanakkor otthonunk lakberendezése során az egyik legalapvetőbb dolog. Nappaliba, hálószobába, előszobába, fürdőszobába, de gyakran még a konyhába is szőnyeget terítünk. A szőnyegek vásárlásakor elsődleges szempont jellemzően a vastagsága, színe és a stílusa, de az ára sem feltétlenül másodlagos kérdés.

Azonban arról kevesen tudnak, hogy manapság egyre inkább elterjedt egy új típusú szőnyeggyártási eljárás, amelynek végeredményeképpen már olyan termékeket is vásárolhatunk, amelyek messze túlszárnyalják az eddig jól megszokott hagyományos szőnyegek minőségét. Az úgynevezett Easy Clean speciális szennytaszító bevonattal gyártott szőnyegek szépen lassan kiszorítják a piacról a lakberendezési áruházakban kapható tucatszámra gyártott, már-már egyforma, hagyományos szőnyegeket. Ez a technológia ugyanis lehetővé teszi olyan szőnyegeket készítését, amelyek nem csupán ízlésesek és stílusosak, de vegyszer nélkül, csupán tiszta víz segítségével tisztíthatóak, otthoni mosógépben moshatóak, ráadásként olyan foltokat is el tudunk távolítani kedvenc szőnyegünkről, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Így például tiszta víz segítségével pillanatok alatt eltüntethető a szőnyeg felületéről az olajfolt, a zsírkréta nyoma vagy éppen a rácsöppentett ketchup, mustár vagy vörösbor.

Az Easy Clean szennytaszító bevonat egy szemmel nem észrevehető, leheletvékony speciális réteg, amely nem engedi a szennyeződéseket, foltokat a szőnyeg szálai közé bejutni. A réteg ellenére a szőnyeg egyáltalán nem lesz merev tartású, hanem kifejezetten puha, kellemes tapintású marad a felülete. Ráadásként a szőnyeg nem pusztán könnyen tisztítható felületet kap, de a védőréteg a hajszálakat és a szőrszálakat sem engedi bejutni a szőnyeg mélyebb rétegébe, így azok nagyon könnyen és gyorsan, maradéktalanul feltakaríthatóak a szőnyeg felületéről. Antiallergén tulajdonsága éppen ennek köszönhető, így végre bátran teríthetnek azok is egészen nagyméretű szőnyeget a nappalijukba, akik a porallergia miatt eddig ezt jellemzően nem tehették meg.
Az Easy Clean technológia elterjedése a bútorszövet gyártókat is megújulásra és modernizálásra késztette. Manapság már egyre több helyen vásárolhatunk speciális szennytaszító bevonattal ellátott bútorszöveteket is, így a régi bútoraink felújítása vagy az új bútorok ülőfelületének bevonása is történhet teljes mértékben antiallergén és nagyon könnyen tisztán tartható, igazán minőségi bútorszövetekkel.

 

Ha szeretnéd felfedezni ezen új technológiával gyártott termékek széles palettáját, számos webáruházat találhatsz, amelyek forgalmaznak ilyen termékeket. Érdemes olyan webáruházat keresned, amely telefonos ügyfélszolgálattal vagy bemutatóteremmel rendelkezik, hogy a felmerülő kérdéseidre gyorsan választ kaphass, a bemutatóterembe ellátogatva pedig akár magad is meggyőződhess a szőnyegek és a szövetek puhaságáról, időtállóságáról és magas minőségéről.

A Rug & Roll webshop budapesti bemutatótermében mindezt megteheted, telefonos ügyfélszolgálatuk pedig rendkívül készségesen segít bármilyen felmerülő kérdés megválaszolásában. Webshopjukban ráadásként egyszerre találhatsz Easy Clean technológiával gyártott minőségi szőnyegeket széles szín-, és stílusválasztékban, valamint nagy kopásállóságú és színtartós, minőségi bútorszöveteket is, amelyek szintén szennytaszító bevonattal vannak ellátva.

Ha éppen otthonod frissítését vagy valamely kedvenc bútordarabod felújítását tervezed, keresd a minőségi, időtálló termékeket, hogy sokáig élvezhesd az általuk biztosított előnyöket!


KÉPEK FORRÁSA: Canva Pro

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.