Ezekkel az egyszerű praktikákkal nagyobbnak fognak tűnni a melleid

Azoknak a nőknek, akiknek nincs elég nagy mellük, van néhány tippünk és trükkünk arra vonatkozóan, hogy hogyan tehetik optikailag nagyobbá a melleiket nagyon egyszerűen. És hét mutassatok nekünk olyan nőt, aki elégedett az alakjával, mellei méretével teljes mértékben. A legtöbben, nők, ha megkérdeznék tőlünk, kétségtelenül azt mondanánk, hogy nagyobb melleket szeretnénk, úgyhogy most ebben segítünk egy kicsit!

Néhány étel segít abban, hogy nagyobb legyen a melled

Az étkezésen nagyon sok múlik, nem véletlen, hogy az étkezésen kell változtatni akkor is, ha fogyni, vagy éppen hízni szeretnénk. Az olyan ételek, amik ösztrogént tartalmaznak ( ez egy növekedésserkentő női hormon) segítik a mell növekedését is. Egyszerűen csak egyél ezekből többet!  Melyek ezek az ételek?

  • tejtermékek, különösen sajtok, amelyek progeszteront és prolaktint is tartalmaznak, amelyek szabályozzák a mell növekedését;
  • csicseriborsó, vesebab és lencse;
  • zöldségek, mint például: uborka, sárgarépa és cékla;
  • gabonafélék, például búza és rizs;
  • gyümölcsök: alma és cseresznye;
  • szója és lenmag

 

Fontos a megfelelő testtartás

Ha problémáid vannak a testtartással, mert vagy sokat ülsz az irodai asztal székén nem megfelelő testtartással, vagy rosszul alszol, az ronthatja a tartásodon keresztül a melleid megjelenését is. A nem megfelelő tartás következtében a melleidet sem nyomod ki. Ezen különböző tornagyakorlatokkal, testtartásjavító eszközökkel tudsz javítani. De az is segít, ha tükörbe nézve rendszeresen gyakorlod a helyes testtartást, valamint az egyenes háttal való sétát, és más mozgást. Látni fogod, hogy rögtön a dekoltázsod is másképp mutat egyenes háttal, ha kihúzod magad.

 

Eddz, hogy nagyobbak legyenek a melleid!

Bár valóban igaz, hogy a sok edzés a mell zsírpárnáit izommá alakítja, így lecsökken a méretük, mégis tudsz mozgással annak érdekében tenni, hogy nagyobbak legyenek a melleid. Hogyan? Például a fent említett módon! Ha sokszor gyakorlod a mozdulatokat, megerősödnek az izmaid, és nem fog gondot okozni egész nap kihúzott testtartást gyakorolni. A nélkül sem fog meggörbülni a hátad, hogy erősen erre koncentrálnál, hiszen az izmaid megszokják a helyes állapotot.

 

Használj push-up melltartókat

Mindannyian tudjuk, hogy a melltartók óriási különbséget tudnak tenni a mellkasunk méretében, próbáljunk meg olyanokat vásárolni, amelyeknek elég erősek a push up hatáshoz. Ha szükséges, hordj 2 melltartót, egy nagyobbat és egy kisebbet, és meg fogsz lepődni a melled méretétől.

 

Ilyen ruhákkal emelheted ki melleidet

Viselj nyakkivágással rendelkező felsőket, amelyek vizuális lendületet adnak, valamint viseljen olyan színeket is, amelyek illeszkednek hozzád, és segítik a testarányok kiemelését. A színek nagyon fontosak optikai szempontból, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színű ruhákat választasz. Kerüld a mellkas összeszorítását túl szűk ruhákkal, de túl bő fazonokat sem érdemes választani, hiszen azokkal pedig eltakarod a vonalaidat!

 

Amennyiben még ezek a tippek után sem vagy elégedett az eredménnyel, melleid méretével, akkor drasztikusabb segítségre lesz szükséged. Ez pedig a plasztika. Nem kell megijedned, hiszen manapság már rutin beavatkozásnak számít. A Bónusz Plasztikai sebészeten olyan modern eljárásokkal, eszközökkel, és anyagokkal végzik el, hogy nem kell tartanod nagyobb kockázatoktól, de kisebbekre is nagyon kicsi az esély. Ha szeretnél tájékozódni a témával kapcsolatban, akkor kattints ide: mellimplantátum Budapest.

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.