Ajándék ötlet: Minek örülnek a férfiak?

Sok nőnek gyűlik meg a baja az ajándék választással, amikor a párjukról van szó. A férfiak — bár természetesen akadnak kivételek — általában jóval kevésbé becsülik meg az élmény vagy érzelem alapú meglepetéseket, ugyanakkor sokkal jobban örülnek a hasznos, praktikus ajándékoknak.

Érdemes lehet tehát olyan csomagot összeállítani nekik, amit használni tudnak a mindennapokban is — minél többször, annál jobb.

De vajon milyen ajándékokkal lephetjük meg párunkat, amely nem csak hasznos, de még mosolyt is csal az arcukra?

Amint az majd látható lesz, bizony vannak lehetőségeink!

A legjobb ajándék ötletek férfiaknak

Bár nem érdemes általánosítani, illetve mindenki maga tudja, hogy mi iránt érdeklődik a párja, de az autóhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások vagy kiegészítők a legtöbbször teli találatnak bizonyulnak.

Fontos azonban hozzátenni, hogy semmiképpen se magunknak válasszunk ajándékot — valószínűleg egy autómosás, egy újabb illatosító vagy egy friss üléshuzat sokkal semlegesebb fogadtatásra számíthat, mint például egy új dísztárcsa, egy ablaksötétítő vagy akár egy autótakaró ponyva. Ezek ugyanis sokkal közelebb állnak a férfiak szívéhez, mint például az autó belsejében érezhető mentás illat.

Az autó mellett természetesen más gépjárművek is játszanak, például sokan a motorokért, a kamionokért, a repülőkért, a vitorlásokért vagy éppenséggel a mozdonyokért vannak oda. Az, hogy melyik közlekedési jármű áll legközelebb párunk szívéhez, teljesen egyedi — a lényeg az, hogy mi magunk is megtudjuk és utánajárjunk a dolgoknak.

Előfordulhat azonban, hogy kedvesünk nem igazán lelkesedik a gépekért, már ami a közlekedési járműveket illeti. Ebben az esetben olyan ajándékot érdemes választani, ami bár elsőre furcsának tűnhet, mégsem tudunk vele szinte soha mellélőni: lepjük meg szerszámokkal!

A különböző barkácseszközök ugyanis rendkívül hasznosak a mindennapokban, hiánycikknek számítanak szinte minden háztartásban, és a megfelelő gépek kiválasztásával rengeteg időt, energiát és bosszankodást tudunk megspórolni.

A szerszámoknál alapvetően két irányba indulhatunk el: 

  1. mechanikusan működő, vagy 
  2. gépesített változatot választunk.

Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő ajándékot, érdemes először körülnézni párunk már meglévő szerszámkészletében, hogy lássuk, mi hiányzik.

A legtöbb gyűjteményből például a csavarhúzókészlet, a kalapács, a csavarok és a szögek nem hiányoznak, ezért az ilyen alapvető szerszámok esetében inkább a gépesített változat mellett érdemes lerakni a voksunkat, mint amilyen például a csavarbehajtó vagy a szögbelövő.

Ne aggódjunk attól, hogy esetleg olyan eszközt választunk, amiből már van otthon — a gyűjtemény csak akkor lesz teljes, ha mindenből rendelkezik mechanikus, illetve gépesített változatból is, hiszen minden egyes szituáció más eszközt igényel. Egy-egy csavar betekerése vagy szög beütése például még nem igényli, hogy gépet használjunk, ám ha egy komplett bútort kell összeszerelnie, akkor bizony nem fog kézzel bajlódni, a gép ugyanis sokkal precízebben, gyorsabban és hatékonyabban látja el a feladatot.

A szerszám választásnál emellett az is fontos, hogy megfelelő minőségű, strapabíró terméket válasszunk — különösen a gépesített eszközöknél. Válasszunk olyan webáruházat, amelyről már első ránézésre is látszik, hogy ért az általa kínált eszközökhöz, sőt, akár útba is tud igazítani a választás előtt: akár az ügyfélszolgálatával, akár a laikusoknak írt hasznos tartalmai segítségével.

Az tehát, ha egy webshop szakmai bloggal, szakértő ügyfélszolgálattal és professzionális (képes) leírásokkal is rendelkezik, rendkívül jó jelnek számít.

Fotó: Zákány Szerszámház

Amennyiben pedig sem a gépjárművekhez tartozó kiegészítők, sem a szerszámok nem nyerik el kedvesünk tetszését, még mindig választhatunk ruhát — papucsot, sálat vagy mondjuk a manapság népszerű mókás zoknit!

Próbálkozzunk, tapasztaljuk ki, hogy mi az, ami a legnagyobb örömet váltja ki, illetve próbáljunk óvatosan puhatolózni, hogy milyen irányba induljunk el!

Csak egyszer kell ugyanis megtalálnunk a tökéletes termékkategóriát — amint megleljük, a lehetőségek (vagy szerszámok) végtelen tárháza nyílik meg előttünk.

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.