Így készíts vegán burgert percek alatt

Csak azért mert vegán vagy, vagy épp húsmentesen étkezel, még nem kell lemondani a finom hamburgerről, mindössze a húspogácsát és a sajtot kell kicserélned. Szerencsére ez ma már nem okoz gondot, hiszen a hús és sajt helyett is létezik olyan élelmiszer, amelyek felhasználásával fantasztikus vegán burgert tudsz készíteni. Így időt spórolsz meg, hiszen nem kell neked elkészíteni a vegán pogácsákat a hamburgerhez, csak ki kell sütni, és összerakni a vega burgeredet. A burgeredet ízlésed szerint variálhatod, tehetsz bele mustárt, veganézt, salátákat, növényi sajtot, fűszereket,gombát, hagymát, vagyis bármit, amitől egy vega burger finom lesz.

Vega burger recept percek alatt:

Bevásárló lista:

Hamburger zsemle, vagy buci

Saláta

Uborka

Paradicsom

Veganéz

Mustár

Ketchup

Pirított hagyma

VioLife szeletelt, cheddar ízű

Vegán manufaktúra grill vegán burger pogácsa (Forgalmazó: Provega-Trend Kft )

Elkészítés:

A hamburger zsemléket vágd félbe, egy kis olívaolajban pirítsd meg, így még finomabb lesz a vegán burgered. A saláta leveleket mosd meg, az uborkát és a paradicsomot vágd fel karikákra.

A zsemlék alját kend meg veganézzel, erre jöhet a salátalevél, az uborka.

Közben a vegán grill pogácsákat süsd ki olívaolajban, és amikor mér mindkét oldala kellően megpirult, tedd rá a növényi sajtot, hogy ráolvadjon. Ha elkészült, ez is mehet bele a vegán burgerbe, majd nyomj rá egy kis ketchupot, és mustárt, szórd meg pirított hagymával, vagy akár gombával, és máris kész a finom és laktató vegán burgered.

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.