5 weboldal, ahol eladhatod az általad készített termékeket

 Szeretsz kézműveskedni, és mások is elismerik a tehetségedet? Ha szeretnéd komolyabban venni a hobbidat, mások számára elérhetővé tenni, és színvonalas weboldalon kínálni eladásra, hogy kisebb-nagyobb kiegészítő jövedelmet is keress általa, akkor érdemes egy színvonalas weboldalhoz csatlakozni.

Saját weboldalt is létrehozhatsz termékeid online árusítására, ám a tapasztalatok szerint egy széles körben ismert, elismert és megbízható, több ügyeskezű alkotó munkáit kínáló weboldal segítségével könnyebben és gyorsabban elérheted a vágyott sikereket. Egy ilyen közösségi vásártér különösen nagy segítség azoknak, akik nem jártasak saját weboldal, illetve webshop létrehozásában, és nem értenek ahhoz, hogyan vonzzák oda a látogatókat.

 

Íme, 5 olyan színvonalas weboldal, ahol kínálhatod termékeidet.

 

Ötletek boltja

Az „Ötletek boltja” 2011 márciusában nyitotta meg online kapuit azzal a céllal, hogy ügyeskezű kézműveseknek segítsen piacteret nyújtani termékeik eladásához. Több kategóriában lehet a sajátkészítésű portékákat feltölteni: Táskák, Ruhák-ékszerek, Gyermek-baba, és Lakberendezés kategóriákban, de ezeken belül is számos alkategória található, így biztosan megtaláljuk termékünk megfelelő helyét. Plusz van egy Hulladékmentes kategória is az igazi környezetvédő öko alkotóknak. A regisztráció ingyenes, a webshop létrehozása és a termékek feltöltése csupán havonta 500 forintunkba fog kerülni.

 

Kézműves termékek eladása-vétele

Ez az oldal egy Facebook oldal, több mint 5000 tagja van. Ide még egyszerűbb bekerülni, hiszen nem kell regisztrálni, egyetlen kattintással csatlakozhatsz. Szigorú szabályok nincsenek, különösen mivel minden alkotó a saját felelősségére, a hatályos jogszabályok betartásával árusíthatja saját készítésű termékeit. Mindössze egy jó kép és egy tetszetős, vásárlókat vonzó szöveg, és máris várhatod az érdeklődőket. Havi díj itt nincsen. A facebookon egyébként még számos kézműves termékek adásételével foglalkozó csoportot találhatsz, érdemes minél több, színvonalas csoporthoz csatlakozni.

 

Meska

Kétségtelenül a legnépszerűbb hazai weboldal, ahol saját készítésű termékeidet árusíthatod. Havonta nagyjából 200 ezren keresik fel az oldalt böngészési, vásárlási szándékkal.  A meska.hu oldalon bárki regisztrálhat, aki valamely képzőművészeti, iparművészeti vagy népművészeti technika alkalmazásával készíti alkotásait. Nyolc kategóriában lehet a termékeket feltölteni, de ezeken belül számtalan alkategória létezik, a kínálat rendkívül nagy és színes. Azonban meg kell felelni a Meska minőségi követelményeinek is, melyet az újonnan nyíló boltok esetében a Meska szerkesztői ellenőriznek. Ha a termékeid ennek megfelelnek, akkor lehet aktív a fiókod, és kezdhetsz el árusítani. A Meska nem havidíjjal működik, hanem az egyes termékek feltöltésének van egy 20 Ft+ÁFA díja, és az eladások után kell fizetni 8% + ÁFA jutalékot, de minimum 80 forintot. Lássuk be, ezek eléggé jelképes összegek. Az Alkotók boltja.hu a Meska egyik „aloldala”, ahol a felhasznált alapanyagok, illetve a technikák szerint kerülnek kategorizálásra a termékek.

 

Ízporta.hu

Szintén Meska oldal, de ahogy a neve is mutatja, itt házi készítésű finomságokat lehet kínálni, többek között tésztákat, savanyúságot, aszalt gyümölcsöt, szörpöt, pékárut, így ha otthon vagy a gasztronómia világában ez a weboldal neked való.

 

 

Vatera.hu

A vatera.hu egy hatalmas bazár oldal, ahol minden feleslegessé vált tárgyunkat áruba bocsáthatjuk. Ám a kategóriák között helyet kapnak a kortárs, kézműves alkotások is. Ingyenesen feltölthetjük az általunk készített alkotást, melyre a vásárlók 1 Ft-ról licitálhatnak. Feltöltési díj nincsen, ha a licit 1 Ft-ról indul, viszont sikeres értékesítés esetén értékhatártól függően jutalékot kell fizetnünk. Sikeresen lezárult aukció esetén a Vatera kiszámlázza az eladónak a sikerdíját.

 

Ne feledd, minél egyedibb terméket kínálsz, annál nagyobb az esély a sikerre!

Frissítő és könnyű saláta receptek a forró nyári napokra

Szeretünk a nyári hónapokban friss, könnyű ételeket fogyasztani, amelyek segítenek hűsölni és feltölteni a szervezetet. Az egyik legjobb választás ilyenkor a friss, ízletes saláták elkészítése, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ebben a cikkben három különleges nyári saláta receptet mutatunk be, amelyek tökéletesek a forró nyári napokra.

Bővebben

3 egészséges smoothie recept gyerekeknek!

Szülőként tudjuk, hogy a gyerekeknek megfelelő táplálkozásra van szükségük a fejlődésükhöz és jó egészségük fenntartásához. Most olyan cukormentes smoothie-kat mutatunk be, amelyek ideálisak a gyerekek számára, hogy egészségesen élvezhessék a friss gyümölcsöket és zöldségeket.

Bővebben

Gyermeknapi ajándék ötletek

A gyereknap, az év egyik legizgalmasabb időszaka, amikor lehetőségünk nyílik megünnepelni a legkisebb családtagjainkat és kifejezni irántuk való szeretetünket. Május 26-án, a hónap utolsó vasárnapján, világszerte ünnepeljük a gyermekeket és minden, amit hozzájuk kapcsolunk. Azonban az ajándékok kiválasztása nem mindig könnyű feladat, ezért összegyűjtöttünk néhány fantasztikus ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a gyerekek arcára.

Bővebben

5 laktató és egészséges szendvics recept ,amelyek akár ebédre is ideálisak!

Az ebéd mindannyiunk életében fontos pillanat. Nemcsak az energiaszintünket tölti fel, hanem a munka hatékonyságát is növelheti. Azonban gyakran nehezen találunk megfelelő és egészséges lehetőségeket, különösen akkor, ha hajszolt munkanapjaink vannak. Ezért szeretnénk bemutatni öt könnyen elkészíthető, laktató és egészséges szendvicsreceptet, amelyek ideálisak lehetnek ebédre a munkahelyre.

Bővebben

3 egészséges és cukormentes zabkása recept reggelire!

Reggel, a nap kezdetén, fontos az energiát adó és tápláló reggeli elfogyasztása. A zabkása nemcsak ízletes választás, de egészséges és tápláló is. Ebben a cikkben három különböző, mégis egyszerűen elkészíthető cukormentes  zabkása receptet mutatunk be, hogy változatosságot vigyünk reggeli rutinjába, és segítsünk elkezdeni a napot egy egészséges alapokon.

Bővebben

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.