Trendi ruhák – mi számít menőnek idén tavasszal?

A tél hideg, zord hónapjait magunk mögött hagyva alig várjuk, hogy végre belevethessük magunkat a tavaszi megújulás izgalmas időszakába! De vajon, mit jósolnak a divatguruk 2021 tavaszára?

Trendi ruhák a klasszikus vonalak kedvelőinek

Idén tavasszal kétségtelenül a nőies vonalaké, kényelmes megoldásoké és az élénk színeké lesz a főszerep. Azok a hölgyek, akik eddig szenvedtek a túlságosan is skinny nadrágoktól, miniszoknyáktól és szűk ruháktól, most fellélegezhetnek, ugyanis 2021-ben a kényelmes ruhadarabok, lenge öltözetek kapnak nagy hangsúlyt.

Tavaszi trendi divat – célkeresztben a virágminták és puffos ujjak

A nagyobb volumenű, puffos ujjak újra a reneszánszukat élik! Ez a kifejezetten nőies fazon idén is főszereplője lesz a trendi megjelenésnek, legyen szó a hétköznapi viseletről, vagy a kifejezetten ünnepi alkalom apropóján magunkra öltött szettről. A habos-babos ujjak mellett a virágminta is visszatér, a romantikus stílus preferálóinak legnagyobb örömére.

Stílusosan a hűvösebb napokon is

A tavaszi trendi ruhák egyik legnépszerűbb modellje a trencskó. A szóban forgó midi ballonkabátok a hűvösebb napok igazi sztárjai. Választék van bőven a színek és a fazonok vonatkozásában is, így biztosak lehetünk abban, hogy a végső döntést abszolút a személyes ízlés-világunkra simíthatjuk.

Minél élénkebb, annál jobb

Idén tavasszal hódít a virágminta! Engedjük szabadon a fantáziánkat, és szavazzunk bizalmat a merészen élénk színösszeállításoknak. Tavaszi virágmezőket megszégyenítő színpompában még a kedvünk is sokkal rózsásabb lesz!

Bőszárú nadrágok, avagy elegancia mindenekfelett

A bő nadrágok idén végre letaszítják a trónról a skinny fazont! Ezzel a legtöbbünk jóljár, hiszen a bőszárú modellek elképesztően elegánsak, emellett pedig nem emelik ki a szépséghibákat, úgy, mint az alakunkra szorosan feszülő társaik – sőt, vizuálisan a lábakat is nyújtják!

Lágy esésű maxiruhák

Légiesek, jótékonyan ápolnak és eltakarnak, emellett pedig hihetetlenül stílusosak – igen, az örök kedvenc maxiruhákról van szó, amelyek idén tavasszal és nyáron szintén kedvelt modelleknek számítanak a szebbik nem képviselőinek körében.

(X)

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.