Csináld azt otthonról online, amit igazán szeretsz és élj meg ebből a tevékenységből

A mai kiélezett, bizonytalan helyzetben nagy segítséget nyújthat számunkra, ha több lábon állunk. Ha pedig online, otthonról is tudunk pénzt keresni, akkor folyamatosan egyfajta biztonságban érezhetjük magunkat.

Ezen kívül már csak arra van szükség, hogy kitaláljuk, hogy mit csinálnánk szívesen és ezt ötvözzük a fenti gondolattal, formával a virtuális térben. Persze, ha úszómesterek szeretnénk lenni, akkor most nem fogok tudni megoldással szolgálni.:)

Hogyan tudhatjuk meg, hogy mit csinálnánk szívesen, amiből meg tudunk élni?

Sokan előhozakodnak ilyenkor olyan megoldásokkal, amivel sok pénzt lehet állítólag keresni. Más oldalról megközelítve egyesek a piaci rést kutatják. Ezekről számtalan cikk van, így én most egyik megközelítésről sem fogok írni.

Ne a világnak próbálj megfelelni, hanem indulj ki abból, amit igazán szeretsz. Ami mindig is érdekelt. Amiben mások is mondták, hogy különleges vagy. Amit akkor is szeretsz csinálni, ha semmit nem fizetnek érte. Ami lelkesít és legalább fél méteres mosolyt varázsol az arcodra. Ha semmi nem jut eszedbe, akkor gondold végig, hogy mit csinálnál, ha kifogyhatatlan mennyiségű pénzed lenne és már mindent megvettél, amit csak szeretnél?

Ezután próbáld formába rendezni a dolgot. Mi az, ami ezzel kapcsolatosan a legnagyobb probléma az emberek számára és hogyan tudnád őket szolgálni, segíteni ebben. Miben lenne ez különleges, egyedi?

Mutatok egy példát. Komoly multi cégek könnyebben meg tudnak fizetni akár 4-5 különböző céget, ha valamilyen tárgyat/szolgáltatást áruba akarnak bocsátani.

De, mi lesz a kis halakkal? Ha például Te szeretnél elindulni és nincs több százezer, millió forintod erre, és nem tudsz több évet várni arra, hogy megtanuld, akkor is labdába tudsz rúgni ezen a téren. Mutatom hogyan.

Ha már tudod, hogy mit akarsz, így indulj el online

Szükséged lesz egy honlapra (grafikus, fejlesztő, marketinges feladat), jogi nyilatkozatokra pl. az adatvédelem miatt (jogi kompetencia). Ezen kívül nem árt egy szövegíró, ha biztosra akarsz menni. Ez mind külön szakma.

Ez olyan, mint az építkezés, ha több céget bízol meg a részfeladatokkal, akkor elcsúszhat a felelősség és a határidő kérdése és drágább lesz a dolog és még kell egy projekt manager, aki ért hozzá és összefogja az egészet. Ha Te szeretnél mindent megcsinálni, akkor lehet, hogy nem lesz elég professzionális, vagy sok év kemény tanulás és felesleges idő, költségek elfüstölése után lesz csak működőképes a dolog.

Mi történik ezután, ha ezzel megvagy? Semmi. Több milliárd honlap van, kell egy online marketingterv és ennek része a keresőoptimalizálás is (SEO), mely segít abban, hogy meg is találják azok a honlapodat, akiket szeretnél segíteni.

Ezzel kapcsolatosan itt minden lényeges infót megtalálsz, ha online marketing, SEO, szövegírás, grafika, arculattervezés, honlapfejlesztés, jogszabályok iránt érdeklődnél.


És ne feledd, ha megvagy a konkrét ötlettel, hogy mivel szeretnél online foglalkozni, akkor mindenben tudunk segíteni az ötlettől a megvalósításig garanciát vállalva. Íme példának okáért a cikkírás, illetve kreatív és marketing szövegírás árak kapcsán infó, de a WordPress weboldalkészítés árakat illetően is megosztunk minden lényeges információt, hogy tudj tervezni.

Sok sikert a megvalósításhoz és keress minket bátran, ha segítségre van szükséges!

Keresztes Attila, Spirit Lab

 

 

 

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.