Így indíts saját webáruházat ha vállalkozni szeretnél

Úgy érzed, túl keveset keresel, és szeretnél egy webáruházat, webshopot indítani, hogy növeld bevételeidet? Akkor megmutatjuk mire érdemes odafigyelned, és hogyan tudsz kevés pénzből azonnal látogatókat hozni a webáruházadba.


A webáruházban az a jó, hogy akár másodállásban is el tudod indítani, ha van némi tőkéd, így nem kell azonnal feladnod a jelenlegi állásodat, lesz időd és anyagi háttered kivárni, amíg beindul a webshop forgalma.
Mire kell odafigyelni ha webáruházat szeretnél indítani?


1.    Ahelyett hogy saját magad kezdesz bele a webáruház programozásba, vagy egy céget próbálsz megbízni a feladattal, bérelj kedvező áron egy webáruházat, így számtalan gondot és nehézséget veszel le a saját válladról.  Webáruházat bérelhetsz a  ShopRentertől, vagy az unas.hu tól, de számtalan ilyen lehetőség közül tudsz válogatni.
2.    El kell döntened, mit fogsz árulni, milyen termékekkel indítod el a webáruházat, milyen kategóriákat fogsz az áruházban kialakítani, hány termék fér bele az indulásnál.
3.    Keresd meg a nagykereskedéseket és gyártókat, akikkel szeretnél együttműködni, és kutass fel több beszerzési helyet, hátha van eltérés az árakban.
4.    Határozd meg ki lesz a célcsoportod, pontosan kinek szeretnéd a termékedet eladni. Nem, kor, érdeklődési kör, stb.
5.    Még az indulás előtt végezz egy piackutatást, kérdezz meg több embert is, ők megvennék-e ezt a termékedet, és ha igen mennyiért, milyen gyakran. Ezt megteheted ismerőseid körében, facebookon, fórumokon is, ahol a te célközönséged megtalálható.
6.    Hol fogod raktározni a termékeket kiszállításig? Itt gondolni kell a személyes átvételre is, de ha nem szeretnél boltot is üzemeltetni, ma már sok webáruház csak kiszállítást vállal, és nincs személyes átvételre lehetőség, így akár az otthonodban is tudod tárolni a termékeket, addig, amíg el nem érsz egy olyan forgalmat, ahol már megéri boltot nyitni.
7.    Köss szerződést egy futárcéggel, kérj be több ajánlatot is, hiszen a kiszállítási díj nagyban meghatározza majd a forgalmadat, minél kedvezőbb árat tudsz kialkudni a futárcégnél, annál szívesebben fognak tőled vásárolni.
8.    Webáruházat számlaadás nélkül nem tudsz üzemeltetni, így szükséged lesz egy számlázó programra, és egy jó könyvelőre, aki elmagyarázza neked az adózási kötelezettségeidet, hiszen akár céget hozol létre, akár egyéni vállalkozó vagy, adókat és járulékokat kell majd fizetned.
9.    Szükséged lesz csomagolásra is, ezért még az indulás előtt keres egy céget, aki dobozokat tud neked eladni, a megfelelő méretben, színben és formában.
10.    Foglalj le egy Domain nevet, amely alatt a webáruházad üzemelni fog, és szükséged lesz egy tárhelyre is ahol üzemeltetni tudod az áruházat, erre is sok céget találsz az interneten kedvező árakon.
11.    Szükséged lesz egy bankszámla számra is, ahová az ügyfelek és a futár cég utalni tud neked, így szerződést kell kötnöd egy bankkal, itt is érdemes több ajánlatot is bekérni, mert nagy különbségek vannak a banki költségek között.
12.    És végül szükséged van ügyfelekre vásárlókra is, hiszen ha elindítod a webáruházat, azt még senki nem fogja látni és senki nem fog vásárolni benne. Egy facebook vagy google hirdetésnél akár több tízezer forintot is elkölthetsz úgy, hogy igazán semmilyen eredmény nem jön vissza, ha rosszul állítod be a hirdetést.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.