Hogyan készíts házilag ablak tisztítót?

A háztartási tisztítószerek árai évről évre emelkednek, de a jó hír, hogy ezeket házilag is elő tudod állítani fillérekből. Megmutatjuk, hogyan készíts ablak tisztítót percek alatt.

Amire szükséged lesz az elkészítéshez:

1 üres szórófejes flakon

1 bögre víz

1 bögre háztartási ecet

5 csepp citrom illóolaj

Elkészítés:

A vizet és az ecetet öntsd bele a szórófejes flakonba, majd kicsit keverd össze. Ezután add hozzá az illóolaj cseppeket is. Ha nagyon koszos az ablak, adj a keverékhez egy vagy két csepp mosogatószert is. Az elkészült ablaktisztító fújd rá az ablaküvegre és egy újságpapírral, vagy törlőkendővel töröld át az üveget. Az ecettől szép fényes lesz az ablaküveg, míg az illóolaj kellemes illatot fog árasztani, így nem csak az ablak lesz ragyogóan tiszta, de még a lakásban is jó illat lesz.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.