Teniszcipő – a kötelező darab egy női ruhatárban

A női tornacipők, azaz vászoncipők kultikus cikkek az összes modell között. A kezdetben sportcipőként használt, gumitalpú könnyű lábbelik idővel a lázadó tinédzserek és a rocksztárok attribútumaivá váltak. Napjainkban a tornacipők az alkalmi stilizációk elválaszthatatlan elemei, amelyeket szó szerint mindenki hord. Áttörtek minden gátat, és a formai, sőt az esküvői arculatot is remekül kiegészítik. Gyakran kontrasztos humoros elemet alkotnak, amelyhez az individualisták is szívesen nyúlnak. Az abszolút kötelező eleme a női és a férfi ruhatárakban egyaránt.

Vegyél fel tornacipőt!

A vászoncipők szinte minden alkalomra megfelelő lábbelik, amint az időjárás lehetővé teszi, hogy több időt töltsünk a szabadban. A nyári szezonban előnyben részesítjük a könnyű lábbeliket, amelyek kényelmet biztosítanak számunkra. Pontosan ilyenek a legkevésbé kiépített felsőrésszel rendelkező slip-on vászoncipők, amelyek nagyon hasonlítanak az espadrillesekhez, mégis hűek a városi stílushoz. A CCC üzleteiben a széles szortiment jóvoltából áttört anyagból készült tornacipőket is találsz, amelyek kényelmesek és nagyon eredetiek, különösen neon árnyalatban. A divatos jutával díszített talppal rendelkező vászoncipők szintén a nyári stilizálások slágerei. Remekül néznek ki rövidnadrággal vagy rövid overállal viselve. Milyen tornacipő lesz tökéletes idén nyáron? Kiváló választás a hagyományos fűző helyett szatén szalaggal átkötött vászoncipő. Ezek a modellek rendkívül finom és bájos hatást keltenek, jól passzolnak kiszélesedő és testhezálló ruhákhoz. Ami fontos, hogy a CCC online és személyesen is elérhető üzleteiben minden évszakra találsz női tornacipőket. Legyél naprakész, ne maradj le a legdivatosabb stílusokról! Említettünk már a CCC érdekes akcióit? Nos, a brand felajánlásával akciós ajánlatokat vehetsz igénybe számtalan válogatott női cipő modellre, köztük a vászoncipők lehetőségeire is. Ne habozz sokáig, azonnal kezdd el a vásárlást!

Fedezd fel a vászoncipők prémium kollekcióját!

Szeretik a sztárok, és nagyra értékelik a tervezők, akik minden évszakban kicsit más formában mutatják be őket. A vászoncipők között két alapmodell különböztethető meg – magasabb, boka felett fűzős, és rövid, közvetlenül alatta végződő. A CCC-nél minden típusú tornacipőt megtalálsz, beleértve a slip-on modelleket is. Női tornacipőket számos változatban és méretben kínálnak, így biztos lehetsz benne, hogy itt rátalálsz a tökéletes párra. A platform tornacipő nagyszerű alternatíva a klasszikus cipőkkel szemben. Ez egy olyan megoldás, amivel kitűnhetsz a tömegből, és néhány centiméterrel meghosszabbíthatod a lábad vonalát, aminek köszönhetően jobban mutat az alakod. Miért szeretjük a platform tornacipőket? Lehetővé teszik, hogy extravagáns, mégis kényelmes megjelenést hozzunk létre. Ez az a paraméter, amely miatt talán a leginkább értékeljük őket. Még a legegyszerűbb öltözéket is karakteressé varázsolják, így ha sietsz valahova, és szeretnél jó benyomást kelteni, csak ugorj bele egy platformos tornacipőbe! Az ilyen vászoncipő modellek bátran kombinálhatók szoknyával vagy kiszélesedő szárú nadrággal is. Szeretnél egy ütős outfitet kreálni? Válassz kígyóbőr utánzatból készült platform tornacipőt, bőrnadrágot és testhezálló felsőt. Ügyelj a kiegészítőkre, például a napszemüvegre és a láncos kistáskára. Számos érdekes lehetőség kínálkozik, mint ahogy a platformos vászoncipők is számos alternatívát kínálnak a CCC választékában. Fejezd ki a személyiségedet, ahogy csak szeretnéd!

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.