Stílusos női csizmák a hideg napokra

Ősszel a nagy esőzések utáni tócsák elkerülhetetlenek, de a zokni beázása nem feltétlenül szükséges, ennek elkerülésére a női csizma melegen és szárazon tartja a lábát, és mostanság nagyon designos lábbeli is. 

Ellentétben a túra- vagy hóbakancsokkal, amelyeket tartós vízlepergető felülettel kezeltek, ezek a gumicsizmák teljesen vízálló anyagokból, például műanyagból vagy vulkanizált gumiból készülnek. Általában nincs rajtuk cipőfűző, cipzár vagy más olyan rész, ahol víz szivároghat be. Az alábbiakban megtalálhatja kedvenceit az esős napokra.

 

A divatos női csizma

 

„Minél kevesebb a varrás és a kiegészítő, annál vízállóbb a csizma” – magyarázza Igor Burt, lábbelitervező és az Otis College of Art oktatója. A női csizmák tekintetében a tervezés a kulcsfontosságú jellemző. A kompromisszum az, hogy az esőbakancsban meglehetősen izzadhat a lábunk, ezért nem alkalmas sportos tevékenységekhez és állandó használatra. Amiben viszont nagyszerűek, az az, hogy tisztán tartják a lábat, miközben viselője kertészkedik, horgászik, vagy borongós időben kirándul az otthonához közeli erdőben.

 

Mire figyeljünk oda női csizma vásárlásakor?

 

Profil: Míg a klasszikus Wellington-stílusú csizma közel ér a térdmagassághoz, számos olyan opciót találhatunk különböző magasságú profilokkal, amelyek továbbra is szárazon tartják a lábát, ha sekélyebb tócsákkal szembesül. A kertészkedéshez a szakértők azt tanácsolják, hogy a rövid és lábszárközépig érő női csizmákat könnyebben fel- és le lehet húzni, mint a magasabbakat. Sokan kedvelik ezt a diszkrétebb stílusú esőbakancsot, ha esőben kell gyalogosan közlekedni.

 

Tervezési részletek: Mivel a női csizma nem mindenkinek való, ezért olyan csapadékos szezonra szánt cipőket célszerű keresni, amelyek a stílust a funkcióért sem áldozzák fel. Ilyen lehet a sokoldalú női csizmák közül a karamell tónusú kenderműanyagból készült bakancs, egy dizájner női csizma, amely passzol a vintage viaszos esőkabáthoz, valamint néhány elegáns és finom fazon, amelyek a hagyományos csizmákra emlékeztetnek – kivéve, ha extra vízvédelemmel vannak ellátva.

 

Kényelem és légáteresztő képesség: Bár mindig jó ötlet esőcsizmával zoknit viselni, hogy elkerüljük a hólyagokat, ugyanakkor sokan a bélelt női csizmákat részesítik előnyben, amelyek egy kis kényelmet nyújtanak. Érdemes továbbá olyan női csizmákat beszerezni, amelyek nagyobb tapadást biztosítanak és jobb tartást tesznek lehetővé, illetve követik a láb természetes formáját.

 

A közkedvelt Karl Lagerfeld női csizma

 

A női csizma nagyszerű módja annak, hogy megmutassa a luxust, a kifinomultságot és a stílust. Ez a lábbeli segít teljesen eltakarni a lábfejet és a bokát, ami hozzájárul ahhoz, hogy télen melegen tartsa a lábat. A hazai internetes boltokban Karl Lagerfeld csizmát férfiak és nők számára egyaránt talál. Azonban a hölgyek számára a luxus divatház számos lehetőséget kínál. A bőr bokacsizmáktól és a Chelsea-től kezdve az elegáns térdcsizmákig kiválaszthatja a stílusát. A Karl Lagerfeld cipők kollekciójában minden típusú női csizma megtalálható. Ezek a típusok rendkívül vonzóak. Ráadásul nagyon szépek és előkelő hatást sugallnak. Nagyon kényelmes viselet, és mindig divatosak. A Karl Lagerfeld női csizmáknak számos tulajdonsága van. Ezek is tartósak. Ezen túlmenően követik a divatirányzatokat, és korszerűek. Így minden alkalomra ez a lábbeli tökéletes választás lehet számunkra. Hátrányként fogalmazható meg a magas ár (közel 40 ezer forint itthon). A minőséget sajnos muszáj megfizetni.

 

Vásárlás előtt

 

A fentiek mellett szinte fele áron beszerezhető a Tamaris márka valamelyik női csizma modellje. Sőt, a trendek egyre inkább az olcsó, de designos női csizmák felé mennek el. Az olcsóbb gumicsizmák kreatív jelekkel feldobják a ruházatát és még a lábát is védik, ha épp kiadós esőben sétál a munkahelyére. Válasszon kedvére az online boltok folyamatosan változó női csizma kínálatából.

 

 

 

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.