Hatalmas dínók között találták magukat a kisiskolások

 A Bartók Béla kéttannyelvű másodikosai rajzversenyen nyerték meg a lehetőséget, hogy egy igazán különleges helyszínen, mozgó dinoszauruszok között tanuljanak.

A rajzversenyt a Campona bevásárlóközpont hirdette meg a 22. kerületi iskolák osztályainak. A tanulók feladata az volt, hogy be nem fejezett rajzokat kiszínezve, kiegészítve mutassák be, ők miként képzelik el Campit, a megújult üzletház kabalafiguráját a dinoszauruszok izgalmas világában. A legjobban teljesítő csapat a Bartók Béla Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 2. B osztálya lett. Nekik a Magyar Dinoszaurusz Alapítvány tartott interaktív tanórát a dinoszauruszok között, ami minden bizonnyal életre szóló élmény marad a diákoknak. Az interaktív óráról készült videó ITT tekinthető meg. A rajzversenyen résztvevő diákok és családjaik is megnézhetik a győztes pályaművet, valamint a többi alkotást a bevásárlóközpontban nyíló kiállításon november 7. és 13. között az emeleten található Bizalom Könyvtárban.

 

A Campona az egyetlen bevásárlóközpont, ahol nemcsak a 11 termes mozikomplexumban láthatunk termetes dinókat, de a parkolóban is. A Dinoexpo közel 3000 négyzetméteres elkerített területén több mint húsz animatronic, vagyis mozgó, morgó és lélegző dinoszaurusz várja a történelem előtti idők élővilága iránt érdeklődőket november elsejétől hétvégenként. Mivel a kiállítás szabadtéri, nagyban befolyásolja az időjárás, tehát érdemes a nyitvatartásról tájékozódni a Dinoexpo Facebook oldalán. Szerencsére, amióta a Campona élményközpontként definiálta újra magát, azok sem maradnak szórakoztató tennivaló nélkül, akik rossz időben látogatnak el Budatéténybe. Az épület falain belül játszóház, szabaduló szoba, Kockapark, tükörlabirintus, 5D mozi és a Tropicarium egzotikus állatai várják a kikapcsolódni vágyókat.

X)

 

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.