Az 5 legszebb esküvői helyszín Magyarországon

Az egyik legfontosabb részlet, amire a nagy esemény megszervezésekor figyelni kell, az a megfelelő esküvői helyszín kiválasztása. A mulatság helyszínéül szolgáló térnek kifogástalannak, és az esemény tematikájához illeszkedőnek kell lennie. Összegyűjtöttünk 5 varázslatos helyszínt, amelyek szebbé teszik az esküvő napját.

1. Achilles Park, Győr

Mesebeli, ugyanakkor természetközeli élményt szeretnétek az esküvőtök napján? Ez a helyszín tökéletes erre a célra, ahol egészen reggelig düböröghet a hangos zene, hiszen nem zavar senkit. Az akár 100 fő feletti létszámot is befogadó vízparti helyszín kiválasztása során nyilván a dekoráció mellett az esküvői ruha kényelmére is gondolni kell, amelynek igazodnia kell a hely laza, de mégis elegáns stílusához.

2. Dunai CsónakHáz, Budapest

Egy újabb természetközeli helyszín, amely Budapesttől alig 10 km-re található, a Duna csendes mellékága mentén helyezkedik el. A csillogó víztükör, a mesés naplemente, a fokozott romantikus hangulat és a rusztikus összhatás olyan esküvőt ígér, amire egy életen át boldogan fog visszaemlékezni az ifjú pár, de még a násznép is. A terem 100-120 fő kényelmes befogadására alkalmas, a saját mólón, akár a polgári szertartás is lebonyolítható, ahová motorcsónakkal is lehet érkezni.

3. Dabas Hotel, Dabas

A hosszú évtizedekre visszatekintő étterem, sok ifjú párnak tetté szebbé esküvőjük napját, amely akár 170 fő befogadására is tökéletes. A könnyen megközelíthető és varázslatos helyszín mellett biztosítva lesz az egész menüsor, a pompás desszertek és finom italok, amitől minden vendég el lesz ragadtatva. A rengeteg tapasztalatnak köszönhetően pedig, akár a szolgáltatók kiválasztásának tekintetében is segítséget kaphatok, mind a vőfély, a fotós, a legjobb DJ, vagy élő zene megtalálásában.

4. Provence Wedding, Ráckeve

A Budapestről 45 km-re lévő dunaparti hely, olyan rusztikus és meghitt miliőt áraszt magából, hogy az ifjú párok nehezen tudnak másra gondolni. A maximum 125 fő befogadására alkalmas helyszínen a meseszép dunai panoráma fekszik a lábatok előtt, miközben az este beköszöntét a modern fénytechnikák teszik még szebbé. A bohém és családias, mégis elegáns hangulat kedvelői imádni fogják ezt a helyszínt!

5. Gundel, Budapest

Azok a menyasszonyok, akik mindig is arról álmodoztak, hogy egy mesébe illő helyen mondják ki a boldogító IGEN-t, most megtehetik. Kifinomult elegancia, kastélyos hangulattal és minőségi szolgáltatásokkal, a Gundelben tartott esküvőket ezek a szempontok jellemzik. A felejthetetlen élmény mellé páratlan ízélmény is tartozik, amit saját és családotok/barátaitok ízlése szerint alakíthatok, amely lehet hagyományos, vagy a modern kor ízléseire tervezett ízkavalkád. A minőség minden esetben garantált!

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.