Retro hűtő, avagy vissza a jövőbe

Unalmasnak találja a hétköznapi fehér hűtőszekrényeket? Nemcsak a teljesítménybéli jellemzők fontosak Önnek, hanem a dizájn is? Akkor az Electronic-Star online áruház óriási retro hűtő választékában megtalálja azt a modellt, ami biztosan jól mutat majd a konyhájában. Hogyan is néznek ki ezek az újjászületett termékek?

Először is színesek. A konyhában elhelyezett retro hűtő minden vendég figyelmének a középpontjába kerül, pozitív és élénk színeket hozva a mindennapokba. A sima sarkok és a fémfogantyú hangsúlyozzák az old school megjelenést.

A retro hűtő mindenkinek jó választás

 

Az Electronic-Star gondoskodik az ügyfeleiről. Ezért ez a termékvonal nemcsak többszínű modelleket tartalmaz, hanem különböző méreteket is. Így a vásárlók választhatnak a kicsi és alacsony, valamint a hatalmas és két rekeszből álló készülékek közül.

Egy nagyobb családnak a retro hűtők teljes üdvösséget jelentenek. Ezután a mindennapos szupermarketbe járás vagy a munka utáni piacra futás csak a múlté. Nem beszélve arról a tényről, hogy a háziasszonynak nem kell majd rendszeresen a tűzhely mellett állnia a friss ételek elkészítéséhez. A retro hűtő képes hosszú ideig fenntartani az ételek frissességét és minőségét.

A retro hűtő nemcsak stílus terén teljesít

 

A Klarstein márkájú hűtőszekrények nemcsak a színes kivitelük miatt érdemelnek figyelmet. A gyártójuk kifogástalan hírnévnek örvend a háztartási gépek piacán. A készülékek vonzó megjelenésűek és kiváló minőségűek, amelyeket valódi bestsellernek tekintenek a piacon. A retro hűtők tágasak. Viszont, ami a legfontosabb, a működésükhöz minimális mennyiségű energiára van szükség.

Az 50-es éveket idéző készülékek sokáig frissen tartják az ételeket és italokat. Jellemző rájuk, hogy egyenletesen osztják el a hideget oly módon, hogy az összes tápérték megmarad az ételben, akár több napos hűtőszekrényben történő tárolás esetén is. A retro hűtők kiváló minőségűek, színesek és megbízhatóak. A Klarstein kínálatában biztosan talál olyan stílusú modellt, amelyik megfelel Önnek és a konyha enteriőrjének is. Ezek a háztartási berendezések hozzájárulnak a jó hangulathoz és a boldog családi élethez.

 

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.