Brassói aprópecsenye vegán módra

Vegán brassói aprópecsenye recept:

Hozzávalók:

20 dkg szójakocka

1 nagy fej vöröshagyma

2-3 gerezd fokhagyma

Fűszerek: majoránna, borsikafű, kakukkfű, só, bors, bio ételízesítő por, szerecsendió

1 kg. burgonya

Elkészítés:

A szójakockát főzés előtt áztasd be 30 percre egy ételízesítős vízbe.

Közben a burgonyát hámozd meg és vágd fel kis kockára, majd egy lábosban kevés vízben főzd 10 percig, hogy kissé megpuhuljon.

A szójakockát is főzd puhára.

Ezután egy serpenyőben forrósíts fel egy kevés olajat, pirítsd meg a kockára vágott hagymát, a fokhagymát, tedd bele a szójakockát, fűszereket, és végül a burgonyát. Egy kevés bio paradicsompürét is adhatsz hozzá, így még finomabb lesz. Fedő alatt egy 5- 10 percig kevés vízzel párold össze a hozzávalókat, majd végül fedő nélkül, amikor a víz már elpárolog, süsd szép arany barnára a brassóit.

A végén friss aprított petrezselyemmel is megszórhatod.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.