3 bio arcpakolás házilag, amelyek megszépítenek

A bio termékek csodája

A bio termékek akár élelmiszerek, akár kozmetikumok, kiválóan ápolják, táplálják a bőrt. Ha megesszük őket, belülről, ha arcpakolást készítünk belőlük, akkor kívülről hatnak, és felveszik a versenyt bármelyik márkás kozmetikai termékkel. Ráadásul semmilyen vegyszert nem tartalmaznak, ami önmagában is főnyeremény, így nem kell a bőrnek felesleges harcot vívnia a káros szabadgyökök ellen, azonnal megkezdheti építő, szépítő tevékenységét. Az eredmény látványos és tartós lesz, érdemes kipróbálni.

1., Bio banán és bio citromlé pakolás

Elkészítése olyan egyszerű, hogy nem is hinnéd, hatása mégis szembetűnő. Egy bio banánt villával törj össze, majd csurgass hozzá annyi citromlevet, hogy még kenhető massza legyen. Vidd fel a megtisztított arcbőrödre, és pihenj vele 15-20 percig. Langyos vízzel mosd le a végén. Elsősorban normál bőrűeknek ajánlott.

2., Bio tojásfehérje reszelt bio uborkával

A tojásfehérje a zsíros bőrűek mentsvára. Hogy ne fényesedjen, és ne legyen tele mitesszerekkel a bőr, gyakorta érdemes alkalmazni ezt az értékes alapanyagot. Elsősorban bio termékkel van értelme elkészíteni ezt a pakolást. Verjük fel kemény, de kenhető habbá a tojásfehérjét, és vigyük fel a megtisztított arcra. Ha vízhiánnyal is küszködik a bőröd, kombináld reszelt uborkával. Szintén 15-20 percig legyen fent.

3., Bio tojássárgája mézzel, olíva olajjal

A tojássárgáját jól keverd ki, majd adj hozzá egy-két teáskanál mézet, és csurgass bele kevés olíva olajat. Ha összekeverted, mehet fel a megtisztított arcodra. 15 perc múlva lemoshatod.

Ha pakolások előtt az arcodat tengeri só és argán olaj keverékével radírozod le, akkor a bőröd több tápanyagot fog magába szívni, így a végeredmény még hatásosabb lesz. A gyönyörű arcbőrért tehát bőrápolásra fel!

 

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.