Frissítő és könnyű saláta receptek a forró nyári napokra

Szeretünk a nyári hónapokban friss, könnyű ételeket fogyasztani, amelyek segítenek hűsölni és feltölteni a szervezetet. Az egyik legjobb választás ilyenkor a friss, ízletes saláták elkészítése, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ebben a cikkben három különleges nyári saláta receptet mutatunk be, amelyek tökéletesek a forró nyári napokra.

Bővebben

3 egészséges smoothie recept gyerekeknek!

Szülőként tudjuk, hogy a gyerekeknek megfelelő táplálkozásra van szükségük a fejlődésükhöz és jó egészségük fenntartásához. Most olyan cukormentes smoothie-kat mutatunk be, amelyek ideálisak a gyerekek számára, hogy egészségesen élvezhessék a friss gyümölcsöket és zöldségeket.

Bővebben

A tökéletes bőr csak egy pumpálásnyira van!

Ugyanakkor a legtöbb erős fedést adó alapozó vastag, beleül az apró barázdákba és messziről látszik. Ráadásul ezeknek a használatát nem is javasolják napi gyakorisággal, mivel állaguknál fogva eltömítik a pórusokat, megterhelik a bőrt.
De mit tegyünk, ha nem csupán alkalmanként,esti megvilágításban szeretnénk jól festeni, ha a hibátlan megjelenésű bőrt a mindennapjaink részévé kívánjuk tenni és emiatt az erős fedés mellett természetes megjelenést és bőrkímélő összetételt keresünk?

 

Válasszunk a professzionális termékek közül! Az Image Skincare I Conceal alapozóját eredetileg esztétikai vagy plasztikai beavatkozáson átesett, érzékeny, gyógyulófélben levő bőrökre fejlesztették ki. A mindennap használható alapozó nevében hordozza a legfőbb erényét: olyan fedést biztosít, akár egy korrektor, azaz hibátlan bőrképet ad! Emellett segíti a gyógyulási folyamatokat, széles spektrumú 30 faktoros fényvédelmet biztosít és késlelteti az öregedést! Speciális formulája könnyű és vízálló, parabénmentes.

Valamennyi bőrtípusra ajánlott: pigmentáció esetén, kipirosodott és rozáceás bőrre, aknéra és aknés hegre, esztétikai injekciókat követően, véraláfutásra, lézer és műtét után. A tökéletes árnyalat kiválasztásában segítenek a Royal Clinics szakértői, ahol rögtön ki is tudjuk próbálni az alapozót.

  • Korrigál: elfedi a bőrhibákat 6 természetes árnyalatban
  • Megelőz: összetevői révén késlelteti az öregedést
  • Táplál: oxigénnel és tápláló növényi hatóanyagokkal látja el a bőrt

Használata: Kis mennyiséget vigyünk fel ujjbeggyel az arcra és nyakra és alaposan dolgozzuk el. Használjuk minden nap a környezeti hatások elleni védelemre, alapozóként, vagy pedig kozmetikai kezelések, beavatkozások után.


Image I conceal - Flawless Foundation - hibátlan alapozás

  • Öregedésgátló, gyógyító hatású alapozó széles spektrumú fényvédővel
  • Rejuvenox - oxigenizálja a bőrt a gyógyító hatásért
  • Szőlő őssejtek - védik a bőr saját őssejtjeit
  • 6 hibátlan árnyalatban: Porcelain, Natural, Beige, Suede, Toffee, Mocha


AZ IMAGE MÁRKÁRÓL

Az IMAGE Skincare, a floridai Palm Beach-en 2003-ban alapított professzionális kozmetikai márka klinikai bőrápolói – az arctisztítótól, a szérumon át egészen az alapozókig – a legnagyobb hatékonyságot nyújtják. A szépségipar leggyorsabban fejlődő vállalatának termékeit már 44 országban forgalmazzák. A leginnovatívabb márka az iparágban: az IMAGE Skincare napjaink legmodernebb hatóanyagait valamint leghaladóbb technológiáit alkalmazza, és meggyőző eredményeket biztosít.
Az IMAGE problémamegoldó termékcsalád, mely megoldást nyújt többek közt pigmentfoltokra, egyensúlyát vesztett bőrre, idősödő bőrre, aknés és zsíros bőrre, rozáceára. Valamennyi IMAGE Skincare termék parabénmentes, nem tartalmaz kőolajszármazékot, tartósítószert és állatokon sem tesztelik őket.
A professzionális IMAGE kezelések közt megtalálhatók a klinikai dizájner peelingek, folthalványító és egyúttal feszesítő kezelés, lifting kezelések, akné- és egyúttal feszesítő kezelés.  A bio peelingtől egészen a TCA peelingig széles a választék. A kezelések hatóanyagai fokozók segítségével teljesen személyre szabhatók. Az IMAGE Skincare bőrápolási termékek kizárólag spa-kban, kozmetikai szalonokban és orvos-esztétikai központokban érhetőek el.
Az Image Skincare nagy hangsúlyt fektet a jótékonyságba – Dr.Ronert alapítványa (Care for Skin Foundation) révén plasztikai beavatkozásokkal adja vissza a világ legszegényebb országaiban születési rendellenesség vagy sérülés miatt torzult gyermekek számára a normális élet esélyét. Az Image forgalmazói minden országban követik a jó példát, így a Beautywood Kft. Magyarországon a Piros Orr Bohócdoktorokat támogatja, hogy minél több kisgyermek kórházi napjait tehessék elviselhetőbbé.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes strandtörölközőt?

A nyári strandszezonban fontos szerepet tölt be a megfelelő strandtörölköző kiválasztása. Nem csupán arról van szó, hogy szárazon tarthatjuk magunkat a fürdőzés után, hanem a kényelem és stílus szempontjából is döntő tényező lehet. Ebben a cikkben áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni, amikor strandtörölközőt választunk, hogy az tökéletesen illeszkedjen az egyéni igényeinkhez és preferenciáinkhoz.

Házi Túró rudi: Nyári kalandok a konyhában a gyerekekkel

Nyáron nincs is jobb, mint egy kis házi fagylalt vagy fagylaltos édesség, hogy lehűtsük magunkat a forró napsütésben. A túró rudi, az egyik klasszikus magyar finomság, könnyen elkészíthető, és a gyerekek is imádják! Miért ne élveznénk hát egy kis családi időt a konyhában, hogy elkészítsük ezt a mennyei finomságot?

Hogyan lehet ízletes görögdinnyét termeszteni a teraszodon?

Te is szeretnél valami izgalmas új növény ültetését és gondozását kipróbálni, de nincs nagy méretű kerted, pl. egy görögdinnye termesztéshez? Megmutatjuk, hogyan tudsz akár egy balkonon vagy teraszon, vagy egy kisebb kertben is könnyedén lédús és édes görögdinnyét  termeszteni sikeresen.

5 extra gondoskodás, amitől a muskátlid még szebb lesz egész nyáron át

Imádjuk a muskátlit a szépsége és a szívóssága miatt, ám annak ellenére, hogy nagy tűrőképességű dísznövény, szüksége van egy kis extra gondoskodásra, hogy szép, friss, dús és élénk maradjon. Megmutatjuk neked a legfontosabb tippeket, melyek segítenek, hogy a muskátlid egész nyáron egészséges maradjon.

Frissítő és könnyű saláta receptek a forró nyári napokra

Szeretünk a nyári hónapokban friss, könnyű ételeket fogyasztani, amelyek segítenek hűsölni és feltölteni a szervezetet. Az egyik legjobb választás ilyenkor a friss, ízletes saláták elkészítése, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ebben a cikkben három különleges nyári saláta receptet mutatunk be, amelyek tökéletesek a forró nyári napokra.

Bővebben

3 egészséges smoothie recept gyerekeknek!

Szülőként tudjuk, hogy a gyerekeknek megfelelő táplálkozásra van szükségük a fejlődésükhöz és jó egészségük fenntartásához. Most olyan cukormentes smoothie-kat mutatunk be, amelyek ideálisak a gyerekek számára, hogy egészségesen élvezhessék a friss gyümölcsöket és zöldségeket.

Bővebben

Természetes megoldások a torokfájás kezelésére: házi praktikák

A torokfájás egy gyakori panasz, amelyet számos dolog okozhat, mint például a megfázás, az influenza, vagy egyéb légúti fertőzések. Szerencsére, sok esetben a torokfájás otthoni praktikákkal is enyhíthető. Íme néhány hatékony módszer:

5 természetes szer a köhögés ellen, ha megfáztál

A hideg, megfázásos időszakban könnyen megtapadnak egyes légúti betegséget okozó kórokozók a száj és az orr nyálkahártyáján. Mind a nátha, mind az influenza egyik jellemző tünete a köhögés. A száraz vagy a hurutos, váladékos köhögés egyaránt kellemetlen, és a gyógyulás után akár hetekig is kínozhat. Hogyan szabadulj meg tőlük?

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.