Tanácsok apukáknak terhesség és szülés idejére

 

 

Az Amerikai Nőgyógyászok Szövetsége az alábbiakat ajánlja újdonsült apukáknak:

  • Beszéljék meg az anyukával, ki vágja el a köldökzsinórt a gyermek megszületésekor.
  • Segítsen az anyának a fájdalomcsillapító módszer kiválasztásában a vajúdás idejére. Legyen megértő akkor is, ha vajúdás közben az édesanya esetleg meggondolja magát.

  • Beszéljék meg az apás szülés lehetőségét. A szülés idejére mindenképp legyen valaki, aki ügyel a házra/háziállatokra/gyerekekre.
  • Tervezze el, hogyan jutnak el a kórházba, ha megindul a szülés. Ha autóval, tervezze meg az útvonalat, és alternatív útvonalakat is keressen, ha valami gond adódna.
  • Az autó mindig legyen készenlétben, a tankja legyen tele.
  • Bizonyosodjon meg róla, hogy partnere bármikor elérheti önt, ha megindulna a szülés.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.