Neszeszer – egy fontos kiegészítő

A mindennapokban gyakran előfordul, hogy útra kell kelnünk. Ilyenkor jó szolgálatot tesz egy megfelelő méretű és kialakítású neszeszer, amiben kényelmesen el tudjuk pakolni a kisebb, főleg tisztálkodáshoz szükséges holmiinkat.

Ez tipikusan egy olyan kiegészítő, ami elsőre nem tűnik annyira fontosnak, ám amikor nincs kéznél, vagy nem megfelelő a kialakítása, akkor hamar rájövünk, mekkora jelentőséggel bír. A Táskám webáruház kínálatában sokféle változat rendelkezésre áll, így ott akár Ön is megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Mi az a neszeszer?

A neszeszer jellemzően egy kisméretű táska, ami azt a célt hivatott szolgálni, hogy az apróbb tárgyaknak tárolási és szállítási lehetőséget biztosítson. Általában tisztálkodási szereket szokás elhelyezni benne, például fogkrémet, fogkefét, arcápolási kozmetikumokat, illetve mini tusfürdőt, sampont, testápolót. Természetesen nincs kőbe vésett szabály arra vonatkozóan, hogy mit lehet beletenni. Bizonyos változatok alkalmasak a sminkcuccok, ecsetek és egyéb kiegészítők tárolására is.

Milyen típusai léteznek?

A neszeszerek sokféle kivitelben készülnek, ami egyértelműen abból adódik, hogy a hölgyek eltérő igényeket támasztanak a méretükkel, kialakításukkal és egyéb tulajdonságaikkal kapcsolatban. Vannak egyedülálló példányok, több darabból álló szettek, de az anyagkialakításuk szempontjából is meg lehet különböztetni őket. E tekintetben vannak a puha, illetve a kemény kialakítású fajták is. Ami a méretüket illeti, a kicsi, a közepes és az egészen nagy neszeszer táskák is rendelkezésre állnak. Nagyrészt cipzárasak, de csatos változatok is léteznek.

Kis segítség a választáshoz

A minden szempontból megfelelő neszeszer kiválasztásához érdemes átgondolni néhány dolgot. Először is, hogy általában hosszabb vagy rövidebb időre szokott elutazni, illetve, hogy az utazásai alkalmával mennyi holmit szokott magával vinni? A kérdésekre adott válaszai segítenek eldönteni, hogy mekkora méretű tároló az ideális Önnek. Emellett azt is érdemes átgondolni, hogy milyen táskában szállítja a neszeszerét, az ugyanis irányt mutathat azzal kapcsolatban, hogy a puha vagy a kemény típusok közül válasszon.

Kár lenne sokáig gondolkodnia azon, hogy megvásárolja-e a kiszemelt neszeszert vagy sem, hiszen a válasz egyértelműen igen! Soha nem tudhatja, hogy mikor kell pár napra elmennie valahova. Ha pedig sor kerül az utazásra, akkor biztosan szüksége lesz egy kisméretű táskára, ami kisebb-nagyobb rekeszekkel, zsebekkel van ellátva. A taskam.hu weboldalon sok különböző típust találhat, amik között könnyen rátalálhat a tökéletesre.

(X)

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.