Dermedic Hydrain3 Hialuro Hidratáló szérum

A hidratálás minden bőrtípus elsődleges igénye. A bőrben jelentkező minimális vízhiány is késleltetheti a sejtek megújulási folyamatait, gyengítheti a bőr védelmi funkcióját. A víz megkötéséért a bőrben a hialuronsav felel, amely egyúttal erősíti és kiváló kondícióban tartja bőrünket. A hialuronsavat tartalmazó kozmetikumok mélyen hidratálják a bőrt, lassítják a bőröregedést és segítenek visszanyerni a bőr rugalmasságát.

-A Dermedic Hydrain3 Hialuro termékek egyik lényeges összetevője a Dermedic termálvíz, mely egy közép-európai, 2.100 méter mélyről származó, a becslések szerint 27.000 éves, ásványi anyagokban dús artézi víz.

-A Dermedic dermokozmetikumokat a legmagasabb tisztaságú víz felhasználásával állítják elő. A fordított ozmózissal végzett vízkezelésnek köszönhetően a vizet úgy szűrik meg, hogy minden szennyeződést és allergén, irritáló hatású anyagot eltávolítanak. A fordított ozmózissal kezelt víz használata döntő jelentőségű az érzékeny bőr ápolásában.


- A hidratáló termékek kulcsösszetevője az  AQUALARE komplex, a Biogened Kutató és Fejlesztő Intézet által fejlesztett és szabadalmaztatott kettős hatású hidratáló hatóanyag koktél kétféle hialuronsav egyedi kombinációjával, mely azonnali mély, intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek.

Dermedic Hydrain3 Hialuro Hidratáló szérum

Pillekönyű emulzió kivételesen magas, 15%(!) hialuronsav tartalommal, száraz vagy vízhiányos bőr azonnali és hosszan tartó hidratálására.

  • Erősített, koncentrált öregedésgátló
  • A 15%-os hialuronsav a bőr hidratációs szintjének 57%-os növekedését biztosítja már 15 perccel az alkalmazást követően és a bőr hidratációs szintjének 43%-os növekedését tartja fenn még az alkalmazást követő 2 óra múlva is.
  • Intenzíven megakadályozza a bőr nedvességvesztését.
  • A mandulaolaj, amely az olajsav és linolsav gazdag forrása, kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik és erősíti a bőr védő lipidgátját.
  • Feszesíti a bőrt és védi az idő előtti öregedéstől.
  • Az E vitamin javítja a szérum szabadgyökök elleni védő tulajdonságait.
  • Láthatóan kisimítja a bőrt, a Velvesil finom, selymes filmréteget képez a bőrön.
  • Nem tömíti el a pórusokat.
  • Aktív összetevők magas koncentrációja.
  • Finom konzisztencia, ideális smink alap.
  • Hipoallergén

 

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.