Ez lehet az oka, ha a mosogatógép nem mosogat szépen

Problémád van a mosogatógépedből kikerülő edényekkel? Akkor valószínűleg ez lehet az oka, ha a mosogatógép nem mosogat szépen.

Mosogatógép

  1. Nem pakolod be megfelelően az edényeket. Akár hiszed, akár nem, nagyon fontos, hogy rakod bele a készülékbe a különféle edényeket. A nagyobb edényeket, tálakat az alsó tálcára tedd.
  2. Arra figyelj, hogy az alul található mosókarok mozgását semmi se akadályozza.
  3. Időnként ellenőrizd, hogy a mosókarokon található fúvókái nincsenek-e eltömődve, ugyanis a mosogatás hatékonyságát ez nagyban tudja befolyásolni.
  4. Az edényeket mindig lefordítva rakd a gépbe, mert ha felfelé fordítod, akkor a tálban benne marad a víz, így a mosogatás hatékonysága nagyban romlik.
  5. Fából készült evőeszközt, vágódeszkát ne rakj a mosogatógépedbe, ugyanis ezeknek az eszközöknek a huzamosabb idejű vízben tartózkodás nagyban rontja az élettartamukat.
  6. A készülék alján található szűrőt rendszeresen tisztítsd ki, mert ez felfogja az ételmaradékokat. Aminek hatására a mosogatás nem lesz hatékony. Ha nem szépek az edényeid mosogatás után, akkor először célszerű a szűrő eltömődésére gyanakodni.
  7. Amennyiben megoldható, mindenképpen használj öblítőszert, mely a cseppmentes száradást segíti elő.
  8. Használj kifejezetten zsíroldásra kifejlesztett tisztítószert a mosogatógépedbe. Ezek a spéci mosogatószerek kifejezetten a mosogatógép tulajdonságaihoz vannak igazítva.
  9. Mindenképpen érdemes figyelni a mosogatógépet, ugyanis előfordul, hogy nem fűt rendesen, ilyenkor biztosan nem lesz tiszta az étkészlet. Ha nincs más lehetőség, akkor szerelőt kell hívni.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.