Kihagyhatatlan élmények a Camponában

Az egyik legrégebb óta működő budapesti bevásárlóközpont már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a szórakoztatásra, az idei tanévkezdésre pedig minden eddiginél szélesebb lett a kikapcsolódási lehetőségek tárháza. A Campona ezen az őszön valódi élményközponttá alakul, és ajándék családi belépőkkel várja azokat, akik október 16-ig szerencsét próbálnak vásárláskor kapott blokkjukkal. 

A bevásárlóközpontok napjainkban egyre inkább úgy épülnek, hogy legalább annyira legyenek vonzó célpontok a vásárlást tervezőknek, mint a szórakozni vágyóknak. De nincs még egy olyan, ahol cápák úsznak el a fejünk felett, ninjává változhatunk, animatronic dinoszauruszokkal találkozhatunk, vagy tükörlabirintusban veszhetünk el.

                                                       

Valószínűleg olyan ember sincs az országban, aki ne hallott volna a Tropicariumról. De olyan biztosan akad, aki nem tudja, hogy ebben a vízi állatkertben nemcsak cápákat figyelhetünk meg, de aligátorokat, egzotikus hüllőket, kétéltűeket, kis majmokat, madarakat és több ezer színes halfajt is. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagút látogatói „karnyújtásnyira” csodálhatják meg a homoki tigris és barna szirtcápákat, miközben az esőerdő részen negyed óránként ered el a trópusi eső az aligátorok felett.


Kevésbé forró a levegő a játszóházban, ahol minden gyerek megtalálja a kikapcsolódáshoz szükséges játékokat: a 15 méteres ugrálóvár, az óriás csúszda, a trambulin, a mászó fal, a labirintusrendszer, a golyó ágyú, a léghoki, a Ninja ügyességi pálya vagy a legkisebbek készségfejlesztő játékai mind azt a célt szolgálják, hogy a gyerekeknek is szórakoztató legyen a shoppingolás.  

 

A Campona az egyetlen bevásárlóközpont, ahol nemcsak a 11 termes mozikomplexumban láthatunk termetes dinókat. A DINOEXPO háromezer négyzetméteres területén több mint húsz animatronic, vagyis mozgó dinoszaurusz várja a történelem előtti idők élővilága iránt érdeklődőket. Egészen más korok elevenednek meg a Kockaparkban, ahol LEGO® alkotások százait állították ki a legprofibb hazai építők. Lenyűgöző kreációik között valósághű épületek, működő járművek, filmjelenetek, diorámák és életképek gyönyörködtetnek itt.

 

Aki ennél aktívabb szórakozásra vágyik, annak a Dreamlandben a helye, ahol felejthetetlen élményeket kínál az 5D mozi és a – szintén időpontfoglalás nélkül látogatható –tükörlabirintus, A félelem útvesztője. Lezárt Zónának hívják azt a szabadulószobát, amelyben a játékosok egy speciális Android-alkalmazáson keresztül kapják a feladatokat: a játék 60 percig tart, ez idő alatt kell megmenteni világunkat a csernobili zóna veszélyeitől.

 

Ezért a változatos programkínálatért az év bármely napján érdemes felkeresni a Camponát, de most igazán ajánlott. Egy kampány keretében ugyanis az említett élményeket ingyen is át lehet élni. Akik a kampányidőszak (szeptember 26 – október 16.) alatt a Campona bármely üzletében vásárolnak és/vagy fogyasztanak az ételudvarban legalább 10.000 Ft értékben, részt vehetnek a játékban. A regisztrációt követően azonnal ki is derül, hogy a bemutatott blokk szerencsét hozott-e tulajdonosának. A nyertesek élményjegyet kapnak, amit a Campona bármely élményközpontjában beválthatnak egy családi belépőjegyre.

Részletek a https://campona.hu/aktualitasok/oszi-nyeremenyjatek-a-camponaban oldalon.

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.