Így segít az önismeret a mindennapi kihívások leküzdésében

Életünk során számos kihívással kell szembenéznünk, amelyek bárhol megjelenhetnek: munkahelyen, családi életben vagy akár a személyes fejlődésünk során. Van, akinek könnyű ezeket leküzdeni, míg mások nehezebben lépnek túl rajtuk. Ha az utóbbiba tartozol, az önismeret nagymértékben segíthet.

A mindennapi kihívások és a velük járó stressz sokszor mint egy nagy kő nehezedhet a vállunkra. Akár magánszemélyként, akár egy cég vezetőjeként nézünk szembe a vállalatépítés körüli feladatokkal, sok akadályt kell leküzdenünk. Hosszú út vezet odáig, hogy kijelenthessük, elég érett-e cégünk megállni a helyét akár az exportban! Amennyiben nem tudjuk őket megfelelően kezelni, leküzdeni őket, felemészthetnek. Ismerős az érzés, amikor mintha a problémák elnyelnék az energiáinkat?

Ha igen, van egy jó hírünk, ugyanis van kiút!

Elgondolkodtál már azon, hogy miért reagálsz egyes helyzetekre úgy, ahogyan? Ha megérted saját, mélyebben lakozó érzéseidet és válaszreakcióidat, elindultál a felszabadulás útján.

Ennek a tudásnak a segítségével képes leszel kezelni saját érzéseidet, így pedig sokkal könnyebben túl tudsz lépni a kihívásokon, amelyek a mindennapok során eléd tárulnak.

Értsd meg saját magad!

Hogy várod, hogy megértsenek, amikor Te sem érted magadat igazán? Az önismeret segítségével képes vagy megérteni a benned és körülötted zajló folyamatokat egyaránt.

Könnyebben tudod kezelni a stresszt, a konfliktusokat és a változásokat, ha tisztában vagy azzal, hogy pontosan mi folyik le benned. Mi milyen érzéseket és miért vált ki, mi az igazi vágyunk, milyen korlátaink léteznek.

Indulj el az úton!

Az első lépés mindig a legnehezebb, ami az elhatározás. Azonban ha ezzel rendelkezel, máris elindultál az önismeret útján, amely végén a könnyebb stresszkezelés és a kihívások egyszerű leküzdése vár.

Felmerülhet benned a gondolat, hogy igen, elhatároztad - de mégis hogyan állj neki?

Sokszor nem elég kitölteni egy ingyenes online tesztet, amelyet nem Rád szabva elemeznek ki: megadhatják az alapot, azonban nem bírnak olyan nagy értékkel, hogy ténylegesen megtaláld azt a mélységet és eljuss a megértés azon szintjére, amely segítségével hatékonyan tudod kontrollálni érzéseidet és túllépni a kihívásokon.

Ekkor lép be a képbe egy coach, aki kreatív önismereti eszközökkel segít végig Téged ezen a kalandon. Egy coach olyan tudással és szakértelemmel rendelkezik, amelyek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy igazán megértsd önmagad.

Az egyéni konzultációk során segít feltárni az erősségeidet, gyengeségeidet, értékeidet. Támogat abban, hogy teljesen megismerd saját magad: így pedig amellett, hogy megtanulod a stresszkezelés csínját-bínját és az érzelmek kontrollálását, megtalálhatod hivatásodat is, ami a legjobban passzol hozzád.

Szakértő segítség az önismeretért

Engedd, hogy egy tapasztalt szakember segítsen végig az önismeret útján!

Tóth-Békevári Csilla szakértelmével, empátiájával és tapasztalatával támogatja klienseit abban, hogy egy mélyebb szinten megismerkedjenek önmagukkal, így pedig leküzdjék az eléjük gördülő kihívásokat.

Az egyéni konzultáció során egy tükröt tart eléd. Segíti a problémák megfogalmazását, leküzdését és támogat a továbblépésben.

Helyezd magad egy hozzáértő szakértő kezébe, vedd fel a kapcsolatot Tóth-Békevári Csillával!

 

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.