Érezze jól magát újra a bőrében a DEKA ONDA hatékonyságának segítségével

Tónusos és formás testre vágyik? Bár a testmozgás és az egészséges táplálkozás minden bizonnyal javíthatja az általános testösszetételét, a valóság az, hogy bármennyire is igyekszik, előfordulhat, hogy a vágyott alakot csak megközelítőleg éri el. Érhető, ha frusztráltnak és feszültnek érezzük magunkat a testünkkel kapcsolatban különösen akkor, ha minden erőfeszítésünk ellenére sem látjuk a tükörben a kívánt eredményt, azonban ez sok esetben nem változtatható meg aktív és rendszeres mozgás vagy ideális táplálkozás segítségével.

Mi áll a tökéletes megjelenés útjában?

Az egyik akadály, amely miatt meghiúsulhat a cél elérése, az nem más, mint a genetikai és egyéb tényezők miatt kialakuló helyi zsírlerakódások, amelyek bizonyos területeken még diétás étrend és mozgás mellett is ellenállóak maradhatnak az igyekezettel szemben - ezek a combok, a csípő és a has tájékán a legjellemzőbbek.

A másik gyakori probléma nem más, mint a cellulit.

A cellulitra való hajlam akár családon belül is öröklődhet, de az életmódi hibák miatt alakul ki leggyakrabban, szinte csak nőkben.. a nők életkorának előrehaladtával a narancsbőr erőteljesebbé válik, magasabb stádiumba kerül, ennek oka az ösztrogénszint csökkenése, a kötőszövetek rugalmasságának romlása - ezek pedig elősegítik a narancsbőr kialakulását.

A családon belüli halmozódás és a hormonális változások mellett akár a dohányzás, a feszes ruhák, az ülőmunka és a szénhidrát fogyasztása is a cellulit kialakulásának kedvezhet - ezek azok az életmódbeli szokások, amelyek rontják a keringést és a kötőszövetek rugalmasságát.

A helyi makacs zsírlerakódások és a narancsbőr sok embert aggaszt testsúlytól, alaktól és edzettségi szinttől függetlenül, azonban léteznek olyan hatékony és tartós kezelések, amelyeknek köszönhetően jelentősen javíthat, vagy búcsút inthet ezeknek a kellemetlen jelenségeknek.

Hallott már korábban az orvos-esztétikai klinikák által végzett testformáló és narancsbőr elleni kezelésekről, amelyek segítségével magabiztosan és boldogan, a vágyott eredménnyel szembesülve nézhet a tükörbe?

DEKA ONDA - az innovatív testformálás nagyágyúja

A DEKA forradalmi ONDA készülékének köszönhetően elérhetővé vált egy olyan kezelés, amely hatékony és biztonságos ha az alakformálásról, a test kontúrozásról, a cellulit csökkentéséről, vagy sok esetben annak eltüntetéséről van szó!

A DEKA ONDA egyedülálló, speciális mikrohullámokat használ a mélyebb zsírszövetek megcélzására anélkül, hogy károsítaná a bőrfelületet, így teljes egészében fájdalommentes és biztonságos eljárást kínál a zsírbontásban, így az alak kontúrozásában.

Klinikailag bizonyítottan rendkívül hatékony az ONDA rendszer, amely 2018-ban elnyerte az esztétikai kezelőgépek legmagasabb díját, megbízható megoldás azok számára, akik non-invazív módszert keresnek a helyi zsírfelhalmozódás csökkentésére, a makacs narancsbőr megszüntetésére és a laza bőr feszesebbé tételére.

Az ONDA CoolwavesTM egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy mélyen behatol a bőrbe anélkül, hogy bármilyen felületi károsodást okozna. Ezt úgy éri el, hogy mikrohullámmal szelektíven megcélozza a bőr alatti zsírsejteket, amely elpusztítja azokat, lehetővé téve a szervezet számára, hogy természetes úton eltávolítsa a keletkező sejtlizátumokat a makrofág lipolízisnek nevezett folyamaton keresztül.

A kezelés során a teljes biztonságot és kényelmet zsírsejtek lebontása közben a kezelőfej beépített hűtőrendszere biztosítja, így nem kell aggódnia a felületi sérülések vagy a fájdalom miatt.

Az ONDA készülék azon túl, hogy csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást, a narancsbőr elleni küzdelemben is rendkívül hatékony, akár súlyosabb cellulit jelenség esetében is - a kezelőfej a kötőszöveti centrumot is megcélozza a zsírszöveti lebenyek méretének csökkentése mellett, így simább és egyenletesebb bőrfelszínt eredményez.

A DEKA ONDA emellett képes feszesíteni is a laza bőrt azáltal, hogya kollagénrostok azonnali összehúzódását okozza, miközben serkenti az új kollagén termelését - ez kompaktabb és tónusosabb megjelenést eredményez, emellett pedig önbizalommal tölti fel a pácienst!

Összességében elmondható, hogy az ONDA CoolwavesTM innovatív, biztonságos és hatékony megoldást jelent azok számára, akik formálni szeretnék testüket, kontúrozni az alakjukat, csökkenteni a narancsbőrös felületeket.

Klinikailag bizonyított eredményekkel, műtét nélkül érheti el azt a feszes és hibátlan külsőt, amelyre mindig is vágyott - akár makacs cellulit esetében is!


DEKA ONDA kombinációk - a narancsbőr legnagyobb ellensége

Ha a megfelelő kezeléssel vagy azok kombinációjával vesszük fel a harcot a makacs narancsbőrrel, az igazán látványos eredményhez vezethet! Ahhoz, hogy a megfelelő kezelést választhassák ki az Ön számára, először meg kell állapítania azt a szakembernek, hogy milyen stádiumú narancsbőrről van szó. A kezelési folyamat során lépésről lépésre haladnak a magasabb besorolástól az alacsonyabb felé.

Hatékony cellulit kezelések:

ONDA CoolwavesTM:

Ez a kezelés több ponton célozza meg a narancsbőr okait egy intelligens mikrohullámú forrás és egy innovatív kezelőfej segítségével: mélyen behatol a bőrbe annak károsítása nélkül és serkenti a kollagén termelést!

Z-Wave Pro lökéshullám terápia:

Ez a kezelés tudományosan bizonyított hatással van a kötőszöveti állományra és rekeszekre, és a bennük található megnövekedett zsírsejtekre, ezáltal a cellulitre. Elősegíti a rugalmas rostok képződését, emellett pedig a keringést is javítja.

Számos más lehetőség is rendelkezésére áll, például mezoterápiás eljárással bejuttatott hatóanyagok, amelyek enyhe vagy közepes narancsbőr kezelésére kifejlesztett injekciós eljárások.

A fenti kezelések kombinációja rendkívüli hatékonyságot eredményezhet, az Ön számára optimális kezelés vagy kombináció kiválasztásával orvossal kell konzultálnia az orvos-esztétikai klinikán: a szakértő vizsgálatai alapján dől el, hogy miből is áll össze az Ön személyre szabott testformáló és narancsbőr kezelő folyamata.

Amit a kezelésről Önnek is tudnia kell

Ha DEKA ONDA vagy kombinációs kezelésre készül, szakértő orvosa minden esetben tájékoztatni fogja annak menetéről, a várható eredményekről, ahogyan a kórtörténetét és a gyógyszereivel kapcsolatos egyeztetések is lezajlanak a kezelést megelőzően.

Ezeket a javaslatokat emelik ki a szakértők a leggyakrabban:

  • A kezelést megelőző 7 napban kerülje ell a közvetlen napfényt.
  • Tartózkodjon a hidratáló krémek használatától a kezelt területen az azt

megelőző 48 órában.

  • Napi 2-3 liter vizet fogyasszon el.

Fontos az is, hogy reális elvárásokkal érkezzen és elfogadja azt a tényt, hogy amilyen összetett a zsírlerakódás és a narancsbőr kialakulásának folyamata, ugyanolyan komplex a probléma megoldása is, így akár az is előfordulhat, hogy kombinált kezelést ajánlanak, vagy akár több alkalmat is javasolnak a kívánt eredmény elérése érdekében.

Az sem mindegy, hogy kire bízza rá a testkezelések elvégzését: érdemes olyan szakértő klinikák után kutatni, akik hitelesek, rengeteg pozitív visszajelzéssel és elégedett ügyféllel rendelkeznek!
 

Porta Bella Vita - bízza magát kiemelkedő orvosokra és szakemberekre!

Ne keresgéljen tovább, ha olyan csúcsminőségű orvos-esztétikai szolgáltatásokra vágyik, ahol pontosan azt a végeredményt kapja, amelyre vágyik, és amelyet a konzultáció során ígértek Önnek!

A Porta Bella Vita orvos-esztétikai klinika több évtizedes tapasztalattal, az ország egyik úttörő orvos-esztétikai klinikájaként professzionális esztétikai kezeléseket és páratlan ügyfél-elégedettséget kínál.

Átfogó szolgáltatásaik arckezeléseket, bőrminőség javító injekciókat és testkezeléseket is tartalmaznak: akár a DEKA ONDA, a Z-Wave lökéshullám kezelés és ezek kombinációja is elérhető, így valósággá válhat az a külső, amelyről mindig is álmodott: narancsbőr mentes, feszes bőr és formás, szálkás test.

Szakemberekből és orvosokból álló csapatuk kiemelkedő színvonalú kezeléseket nyújt kiváló kommunikációval és alapos konzultációkkal övezve. A kezelések alatt, után és közben is teljes körű tájékoztatást nyújtanak a vendégeknek az átláthatóság és az egyértelműség érdekében.

A Porta Bella Vita folyamatosan újítja és korszerűsíti berendezéseit és kezelőgépeit, hogy csak a legjobb minőségű szolgáltatást nyújthasson a nők, a férfiak és a különböző korosztályok mindegyike számára.

Kezdjen bele a saját testformáló kalandjába és jelentkezzen be első anticellulit vagy testkontúrozó kezelésére, és nyerje vissza a bőrébe vetett önbizalmát!

Ide kattintva még többet megtudhat a Porta Bella Vita egyedülálló szolgáltatásairól!

(X)

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.