Tippek a karikagyűrű kiválasztásához

 

Szerte a világon a házaspárok az egymás iránti szerelmük és elkötelezettségük jeléül gyűrűt viselnek. A következőkben az Affianced karikagyűrű katalógusa és tippjei adnak segítséget, hogy hogyan és mikor válaszd ki a karikagyűrűt, amit aztán örökké viselni fogsz.

Költségvetés

Amikor megtervezed az esküvő költségvetését, a gyűrűket se felejtsd ki belőle! Tekintve, hogy a karikagyűrűt ideális esetben örökké viselni fogod, megéri egy kicsivel többet költeni rá, mint a hagyományos ékszerekre.

Együtt vásároljatok!

Lehet, hogy az esküvő megtervezésében nem minden döntést együtt hoztok meg, de a gyűrűválasztás közös döntés kell, hogy legyen. Szánjatok rá egy vagy két hétvégét, próbáljatok felkeresni minél több ékszerüzletet, nézzetek meg különböző stílusú gyűrűket, hogy a számotokra legjobbat tudjátok választani. Ha nem egyforma gyűrűkre esik a választásotok, azzal sincs semmi baj. A gyűrűvásárlás mindkettőtök számára legyen egy kellemes program!

Válassz otthonról!

Egyes cégek a karikagyűrűkből összeállított kollekciójukat házhoz viszik. Ha tetszik ez a lehetőség, kérj olyan időpontot, mikor mindketten otthon vagytok. Ha nem szeretitek a boltokat járni, ez tökéletes megoldás lehet számotokra, hogy végignézzétek a különböző lehetőségeket.

Méret és forma

Karikagyűrűkből rengeteg különböző változat létezik. A vőlegény esetében a fém típusa és a stílus lehet a meghatározó, míg a menyasszonynál ennél több szempontot is figyelembe kell venni, főleg, ha a jegygyűrű már eleve egy meghatározó darab. Ha a férfi nem szokott viselni gyűrűt, vagy még soha nem volt gyűrűje korábban, jó ötlet, ha egy viaszból készült gyűrűt készíttettek próbaként. amit hord néhány hétig. Ebből látni fogja, hogy melyik az a forma és méret, ami számára a legkényelmesebb. Kérjétek ki az ékszerész tanácsát is a különböző stílusokról fémekről, de az is lehetőség, ha egy régi családi ékszert alakíttattok át.

A megfelelő fém

Évekkel ezelőtt kérdés sem volt, hogy a karikagyűrű sárga aranyból készül. Napjainkban azonban már számtalan fémből készítik. A menyasszonyok általában olyat választanak, ami passzol a jegygyűrűjükhöz, mivel ez mutat legszebben a fotókon. A vőlegény számára egy stílusos, masszív gyűrű lehet a legjobb választás. A karikagyűrű anyaga lehet sárga arany, fehér arany, rózsaarany, ezüst, platina, palládium, titán, cirkónium. Az ára pedig igen változó lehet a fém súlya és stílusa függvényében.

A kényelem a lényeg

Az ékszerésznek van egy speciális gyűrűméretező rúdja, melynek segítségével pontosan meg lehet tudni, hogy milyen méretű gyűrűre van szükségetek. Az ujjak mérete ugyan változhat az idők során, de a gyűrű méretén is lehet alakítani a későbbiekben.

Idejében vedd meg!

Lehet, hogy a gyűrűket meg kell rendelni vagy egyénre szabottan kell elkészíteni. Ezért már 6 hónappal az esküvő időpontja előtt kezdjétek meg a vásárlást, hogy ne csússzatok ki az időből.

Szeresd, amit megveszel!

Mivel a karikagyűrűt örökké viselni fogod, csakis olyat válassz, amit igazán szeretni is tudsz. Ha bármilyen kétséged van, folytasd tovább a keresgélést, mielőtt végleg letennéd a voksodat valamelyik gyűrű mellett.

Ne felejtsd el az esküvő biztosítást

Mielőtt még pénzt költenél az esküvőre, azon belül pedig a karikagyűrűre, köss esküvő biztosítást. Ha már házasok vagytok, érdemes a jegygyűrűt és mindkét karikagyűrűt belevenni a biztosításotokba, arra az esetre, ha ellopnák a gyűrűket vagy elvesznének.

A nagy napon se felejtsd el a gyűrűket!

Ha a vőfélyre bízzátok a gyűrűket, győződjetek meg róla, hogy valóban felelősséggel végzi a feladatát, vagy ha ti túl elfoglaltak vagytok, kérjetek meg valakit, hogy ügyeljen rá, hogy a gyűrűkkel minden rendben legyen.

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.