Télen még jobban kihasználhatod egy búvóhely előnyeit

 Ha két ember vonzódik egymáshoz, akkor nincs az az akadály, ami közéjük állhatna. Ezt sokan megtapasztalják házasságban vagy párkapcsolatban élve. Napjainkban fordult egy nagyot a világ, és a hűtlenség sok esetben a mindennapok részévé vált. Van, aki nem akar tudomást venni a jelenségről, más pedig titkolja saját gyengeségének vélt tevékenységét. Legyen akárhogy is, a legfontosabb általában az, hogy ideális helyszínt sikerüljön találni a közös programhoz.

A hotelek ugyan kézenfekvő megoldásnak számítanak, de sajnos számos hátulütővel jár, ha mellettük tesszük le a voksot. A névtelenség és a diszkréció gyakran sérülni látszik, és akár ismerőssel is összefuthatunk, ennél pedig aligha adódhat kellemetlenebb szituáció. A lebukás helyett érdemes olyan búvóhelyet választani, ahol a diszkréció az elsődleges, és biztos lehetsz abban, hogy ami partnereddel ott történik, az garantáltan nem fog párod vagy feleséged tudomására jutni. A téma mindenképpen figyelmet érdemel, és alapvetően elmondható, hogy míg egy párkapcsolat eljut eddig a pontig, addig mindkét félnek hibákat kell sajnos elkövetniük. A vásár mindig kettőn áll, és ritka, hogy csak az egyik fél tehet a hűtlenség gyakorivá válásáért.

A téli hidegben az autó egyáltalán nem számít opciónak, és valljuk be, kényelem szempontjából sem elsődleges. Miért ne adnád meg a régóta vágyott találkozónak azt a színvonalat, amit az megérdemel? Bújjatok el a világ elől akár csak néhány óra erejéig is, mert a búvóhelyeken ez is lehetséges! A nagy hidegben sokszor kellemesebb ilyen helyen romantikázni. Persze a forró hangulatról a szenvedély is gondoskodik majd, legyen szó akár a fürdőszobai egymásra hangolódásról, vagy a hálószoba nyújtotta kényelemről. Akár pároddal is kipróbálhatjátok azt, milyen izgalmas egy ismeretlen helyszínen egymásnak esni, ahol újra átélhetitek a kezdeti bizsergést. A romantikázáshoz és kemény lepedőcsatákhoz is alkalmas apartmanok, luxuslakások megfizethető áron igénybe vehetőek, tetszés szerinti időtartamra.

Felejtsd el, hogy a postás a legrosszabbkor csenget, vagy hirtelen rátok nyit a feleség, és onnantól borul minden. A titkos kapcsolatokban igenis jelen levő varázshoz ideális helyszínt biztosítanak a színvonalas, kiválóan felszerelt búvóhelyek.

(X)

 

 

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.