Férfi divat trendek 2021

2021 telén pár divatirányzatra érdemes odafigyelni. Ismét elérkezett az év azon időszaka, amikor búcsút intünk a nyárnak és érkeznek a rövidebb és hűvösebb napok. Ez azonban nem olyan rossz, mint gondolnánk, hiszen a téllel érkezik a síszezon, a karácsony, amely újra lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a családi programokra és természetesen érkezik az új téli divatirányzat is.

A családoknak most mindennél kedvezőbb divatirányzat érkezik, hiszen mindenféle kötöttségektől mentes kényelmes viselet lesz a trendi.

Idén a legmenőbb trend a réteges öltözködés, a ruhák alatt viselt pólók, így, ha mindenképpen divatosan szeretnénk felöltözni mindig kövessük az új trendeket. Az üzletek kínálatába egyre több helyen tűnik fel a téli férfi ruházat, mint például a www.legyferfi.hu webáruházban is. Az úgynevezett neutrális trend ennek az évnek a végén visszatér. A 2021 év végi szezonban a khakiszínű dzsekik, a különféle chinók és a bézses árnyalatú pulóverek lesznek a menők.  Ez a trend igen sok lehetőséget rejt magában, hiszen a rétegezhető viselet és a különféle tónusú színek igen jól kombinálhatók. Párosítsunk bátran egy karamell színű inget vagy pólót, egy krémszínű chinó nadrággal és ehhez viselhetünk fehér tornacipőt. Idén érdemes semleges színvilágú darabokat beszerezni, amelyek könnyedén összekombinálhatók. Vásároljunk pólót, pulóvert, chinót, kabátot bézses színvilágban és ezeket bátran párosítsuk a fekete és fehér darabokkal.  

 

Az őszi és téli divat azoknak fog kedvezni, akik kedvelik a laza szabású darabokat. Idén ősszel egy ruha sem fog feszülni rajtunk. A divatguruk még arra is engedélyt adtak, hogy az öltönyös viseletet leegyszerűsítsék a férfiak. Az öltönyhöz idén ősszel jól párosítható akár egy fehér tornacipő is és természetesen ing helyett választhatjuk a pólót is. Az öltönyzakó egy kerek nyakú pólóval vagy egy garbóval kimondottan divatosnak számít. Kedvez a trend azoknak is, akik nem, kedvelik az öveket és az öltönycipőket, hiszen ezeket most elhagyhatjuk. Egy sokkal lazább megjelenés lesz idén divatban még az üzleti életben is. Legyen szó egy tárgyalásról vagy egy üzleti ebédről most elmehetünk a találkozóra egy sokkal lazább szettben is.

 

Következő nagy változás, hogy hiába közeledik a tél, nagyon trendi lesz a vászon. Nyáron már rengeteg vászonruhát vásárolhattunk, amelyeket akár ősszel is viselhetünk, mert ugyan úgy trendi lesz. Akik azonban szeretnének még divatosabb színben megjelenni most tudják az üzletekben beszerezni az őszi mintás, khaki vagy karamell színárnyalatú vászonruhákat. Az összképet fokozhatjuk, ha a kabát is vászonból készült és emellé választunk egy vászon inget is. Ha tehetjük döntsünk a lenvászon mellett, amely kellemes lélegző viselet. Az üzletekben a textilek megannyi árnyalata elérhető, így ebben a szezonban a bőség zavarával fogunk küzdeni. A webshopban már most elérhetők a bézs színű pulóverek, steppelt dzsekik, chinó nadrágok, a terepmintás melegítő nadrágok számtalan árnyalatban. Akik nem kedvelik a vászonkabátokat választhatnak egy bőrkabátot is, hiszen, ha az árnyalatot tartjuk így is trendi ruhatárat állíthatunk össze. A vászon mellett a hidegebb napokra elérhetők lesznek a hagyományos gyapjú kabátok, amelyek minden esetben egyenes vonalú szabással készülnek. A gyapjú természetes anyag, amely kiváló nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik, így havas időben is tökéletes választásnak bizonyulhat. Emellett divatos lesz a farmer kabát, de a gyártó cégek ezúttal lemondtak a koptatott eljárásról. A strapabíró farmer kabátokat bármilyen szabadidős tevékenységhez viselhetjük. A kabátok mellett nem szabad megfeledkeznünk a sapkákról sem. Idén a kötött meleg gyapjú sapkák ezernyi színárnyalata közül választhatunk, amelyek tökéletes kiegészítői a téli öltözéknek. Fagypont alatt fontos, hogy megfelelő zoknit viseljünk, hiszen az apró részletek is számítanak. Még a legvastagabb bőrcsizma mellé sem árt felvenni, ha hidegebb reggelre ébredünk. Az amerikai és a japán márkák számtalan gyapjú zoknit kínálnak ezekre a hidegebb napokra. Ha egy hétvégi hegyi kiruccanás során nem szeretnénk fagyási sérüléseket szenvedni, akkor szerezzük be ezeket a meleg zoknikat is.

(X)

 

 

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

5 tavaszi gyümölcs, amely a fogyókúrában is segíthet

Lassan megérkezik a bikiniszezon, ideje, hogy formába hozd magad. A tavasz erre a legideálisabb évszak, hiszen a sok friss zöldség és gyümölcs megkönnyíti számodra a sikeres súlycsökkenést. Ezúttal 5 finom tavaszi gyümölcsöt ajánlunk neked, melyek segíthetnek, hogy ledobd magadról a plusz kilókat.

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.