Az 5 leggyakoribb festékpatron és nyomtató hiba

Voltaképpen nem csak a nyomtatóval lehetnek gondjaink, hanem a festékpatron is okozhat problémákat és ez bizony elronthatja akár még a napunkat is. Főleg, ha valami nagyon fontos dolgon ügyködtünk egész nap és már csak a nyomtatás van hátra, de a festékpatronnal valami történt, és csak nem akar sikerülni a nyomtatás. A cikkben 5 olyan hibát mutatunk be, amelyek gyakran előfordulhatnak, ha nyomtatónk van otthon.

  1. A festékpatron beragad

Ez egy elég gyakori hiba szokott lenni akkor, ha nem a nyomtatóval kompatibilis festékpatront vásároltuk meg. Előfordul, hogy még valahogy be tudtuk helyezni a nyomtatóba a patront, de azt már sehogy sem tudjuk kivenni, hiába feszegetjük. Ilyenkor nincs más teendő, mint az, hogy szervizbe vigyük a nyomtatót, nehogy megsérüljön a patron, vagy maga a nyomtató.

  1. A papír folyton elakad

Az egyik legbosszantóbb nyomtatóhiba, amikor a papír folyton elakad a nyomtatóban. Hiába próbáljuk szépen kiszedni, hiába ráncigáljuk, semmi sem segít. Sőt, ez utóbbi cselekedetünk azt eredményezi, hogy a papír elszakad és fele így is a nyomtatóban marad. Előfordul, hogy csak annyi a probléma, hogy túl sok papírt helyeztünk az adagolóba, vagy nem precízen rendeztük el a papírt abban.

  1. A nyomtatási sebességgel nem vagyunk elégedettek

Általában a régebbi nyomtatók dolgoznak nagyon lassan. Ha az irodában is szükségünk van néha a munkánkhoz nyomtatóra és összehasonlítva az otthoni nyomtatóval azt tapasztaljuk, hogy az otthoni túl lassú, akkor lehet ideje az otthoni nyomtatónkat lecserélni.

  1. A festék gyorsabban fogy a kelleténél

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor a tinta rohamtempóban fogy a patronból és hiába vettük csak nem is olyan régen, ismét újat kell vásárolnunk, mert már villog a nyomtatónk, hogy csak kevés tinta van benne. Ilyen hiba nem nagyon fordul elő, ha a hiteles helyről, a gyártótól vásároltunk. A festékpatron nyomtatóba történő vásárlásakor mindenképpen ügyeljünk arra, hogy csak olyan helyről vásároljunk, ahol garanciát is vállalnak mind a nyomtatóra, mind a festékpatronokra.

  1. Nem jó a nyomtatás minősége

Nagyon bosszantó, amikor szeretnénk valamit kinyomtatni és a nyomtatási minőség csúnya. Vagy elmosódott, vagy sávok jelennek meg a papírlapon, vagy úgy néz ki a kinyomtatott papír, mintha maszatos lenne. A nyomtatási minőség romlásának több oka is lehet. Elképzelhető, hogy a festékpatron hibásodott meg, de az is előfordulhat, hogy a nyomtató belsejét kell csak kitisztítani, vagy valamilyen alkatrészt kell abban kicserélni.

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.