5 fantasztikus balatoni strand, ahová érdemes gyerekkel is ellátogatni

Alsóörsi strand

A kiváló vízminőséget jelző Kék Hullám zászlóval büszkélkedhet a Balaton északi partjának a családosok körében egyik legkedveltebb strandja, az Alsóörsi strand. A gyermekkel idelátogatókat Aqua Fun vízi élménypark, gyerekszínház, hintákkal felszerelt játszótér, játszóvár, homokos gyerekpancsoló, gyermekjátszóház, sportprogramok, és nem utolsósorban hatalmas füves zöldfelület várja.

Diási Játékstrand

A Gyenesdiáson található Diási Játékstrand nem csak öt csillagot kapott 2017-ben a Kék Hullám Zászló minősítésen, hanem a „Balaton családbarát strandja” címet is kiérdemelte. Nem véletlenül. A legkisebbeket játszótér, óriáscsúszda, játékos programok, sportversenyek, gyerekpancsoló, mini-diszkó, élménypark, és játszótér várja. A sportos szülők éjszaka is látogatható strandröplabda pályákon szórakozhatnak, vízilabdázhatnak, vízi aerobikozhatnak, vízi kosarazhatnak és röplabdázhatnak, kipróbálhatják a strandfocit, streetballt, tengót, petangot, asztaliteniszt. Szellemi kikapcsolódást nyújt a szabadtéri sakk és a malom. Az aktív programok között érdemes megpihenni a napos és árnyékot adó fákkal övezett parton. A strand Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyával ingyenes látogatható.

Napfény strand és élményfürdő

A balatonlellei Napfény strand és élményfürdő sok gyerekes szülő szívébe belopta magát. Tíz évvel ezelőtt alakították ki selymes homokkal borított partszakaszát, ami az egész strandnak tengerparti hangulatot kölcsönöz. Itt még a legkisebbek is biztonságban fürdőzhetnek köszönhetően a sekély, lassan mélyülő víznek. De nem csak a Balatonban lehet megmártózni, hanem a mozaikkővel kirakott, csúszdával, pezsgőfürdővel, és masszázsfallal felszerelt gyermek- és felnőtt élménymedencékben is.

Kisfaludy-strand

Balatonfüreden található az északi part egyik legszórakoztatóbb strandja, a Kisfaludy-strand. Családbarát árak és színes kikapcsolódási lehetőségek várják az ide látogatókat. Ingyenesen látogatható élménymedencék, gyermek úszó- és pancsoló medencék, vízi csúszda, akadálymentesített strand és vízpart, 430 méteres partszakasz, homokos partvonal a kicsik számára, hatalmas parkosított pihenőterület, játszóterek, sportpályák, kölcsönözhető vízi sporteszközök és sportversenyek szerepelnek a strand kínálatában az aktív pihenésre vágyók nagy örömére.

Lidó Strand

A vonyarcvashegyi Lidó Strand színvonalas kínálatával a család minden tagja számára igazi élményforrást jelent. A sportolni vágyókat szörfiskola, vízisípálya, sportpályák, fitneszpark, vízi aerobik várja, de van lehetőség vízitaxizásra, vízibiciklizésre, csónakázásra, vitorlázásra, horgászásra, minigolfra és kerékpározásra is. A gyerekek számára is nagy élvezet nyújt a homokos part, az extra nagy zöldfelület, a gyermekmedence, a különféle szórakoztató és animációs programok és az óriáscsúszda. A Lidó Strand elnyerte a legvirágosabb strand Arany Rózsa díját, valamint több ízben is a Kék hullám zászlót és a legsportosabb strandnak járó díjat is.

Bármelyik strandot is választod, biztos lehetsz abban, hogy gyermeked remekül fog szórakozni!

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.