Így készíts nyári hűsítő smoothie-t dinnyéből

Nyári görögdinnyés őszibarackos smoothie

Hozzávalók:

1,5 kg édes görögdinnye

40-50 dkg őszibarack

1-2 evőkanál stevia édesítő, vagy kókuszvirág cukor

1 bio citrom reszelt héja és leve

1 csipet só

Néhány friss menta vagy citromfű levél

Elkészítés:

A görögdinnye húsát szedd ki egy kanál segítségével, a magokat távolítsd el, majd egy késsel darabold fel kisebb kockákra. Az őszibarackot magozd ki, majd ezt is vágd fel kisebb kockákra. A citrom héját reszeld le, és a facsard ki a levét.

A citromfű vagy menta leveleit mosd meg jó alaposan, és egy késsel ezt is aprítsd fel.

Végül az egészet tedd bele egy turmixgépbe, add hozzá a sót és a steviát, és jó alaposan turmixold össze.

Az elkészült smoothie-t önts ki poharakba és tálald fel vendégeidnek, jéghidegen, friss menta vagy citromfű levéllel díszítve.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.