Gluténmentes sós keksz Paleo diétához is!

Paleo sós keksz recept:

Hozzávalók:

25 dkg Natúr gluténmentes zabpehelyliszt (Ajánlatunk a Biorganik kínálatából)

1/2 csomag gluténmentes sütőpor

25 dkg burgonya

15 dkg tisztított tisztán növényi eredetű vaj, margarin

egy csipet só

A burgonyát meghámozzuk, kis kockára felvágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és amikor már langyosra hűlt, egy krumplinyomóval összetörjük.

A gluténmentes lisztet, összekeverjük a sütőporral, ezt hozzáadjuk az áttört burgonyához, hozzákeverjük az olvasztott vajat, és a sót, majd kézzel jó alaposan átgyúrjuk a tésztát.

Lisztezett deszkán a kinyújtott tésztát kör alakú pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, megszórjuk sóval, vagy egész köménymaggal, és előmelegített sütőbe tolva 200 c fokon megsütjük,amíg szép aranysárgák nem lesznek.

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.