Frissítő és könnyű saláta receptek a forró nyári napokra

Szeretünk a nyári hónapokban friss, könnyű ételeket fogyasztani, amelyek segítenek hűsölni és feltölteni a szervezetet. Az egyik legjobb választás ilyenkor a friss, ízletes saláták elkészítése, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ebben a cikkben három különleges nyári saláta receptet mutatunk be, amelyek tökéletesek a forró nyári napokra.

Bővebben

3 egészséges smoothie recept gyerekeknek!

Szülőként tudjuk, hogy a gyerekeknek megfelelő táplálkozásra van szükségük a fejlődésükhöz és jó egészségük fenntartásához. Most olyan cukormentes smoothie-kat mutatunk be, amelyek ideálisak a gyerekek számára, hogy egészségesen élvezhessék a friss gyümölcsöket és zöldségeket.

Bővebben

Így szabadulj meg a tokától!

 

A toka tulajdonképpen az áll alatt kialakult bőr- és zsírszövet-többlet. A korral csökken a bőr kollagén tartalma, kötőszöveteink meggyengülnek, a bőr meglazul, megereszkedik. A bőr petyhüdtebbé válása mellett helyi zsírlerakódás alakulhat ki az áll alatti területen, ami tovább ront képen, túlsúlyosság hatását keltve. Pedig a toka bármilyen testalkatnál előfordulhat, ha genetikai örökség okozza.  Nagyfokú fogyás esetén a bőrfelesleg okozhat esztétikai problémát, életkortól függetlenül. A toka legalább annyi férfi, mint nő számára jelent zavaró esztétikai és akár pszichés problémát.

Le a garbóval!

A tokát előszeretettel próbáljuk garbóval álcázni, azonban a jó idővel együtt elérkezik az igazság pillanata. A jó hír, hogy senkinek sem muszáj többé rejtegetnie a nyakát, mivel egyre korszerűbb és egyre hatékonyabb módszerekkel harcolhatunk makacs ellenségünkkel. Ha a tokát időben elkezdjük kezelni, akkor eredményesek az orvos-esztétikai kezelések, de ha elhanyagoljuk, egy bizonyos szint után már csak a sebészi beavatkozás segíthet.

Ha csak kisebb helyi zsírpárnával van dolgunk, akkor az Aqualyx zsírbontó injekció a tökéletes megoldás. Az Aqualyx természetes zsírbontó enzimet tartalmaz, ami gyakorlatilag feloldja a zsírt, így az természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távozik. A kezelések 21-24 naponta történnek, a legtöbb esetben a változás a 3-4. kezelés után lesz szembeötlő. A kezelés időtartama 20-30 perc, a kezelt terület függvényében.

Súlyosabb esetben, amikor már nemcsak a zsírpárnától kell megszabadulnunk, de a megereszkedett bőrt is regenerálni kell, a Belkyra injekciót érdemes beadatnunk, amely kifejezetten az áll alatti zsírszövet bontására és a bőr feszesítésére szolgáló injekció (Amerikában Kybella márkanéven regisztrálták).

A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől függ. A kívánt végeredményhez legalább két kezelés szükséges: az első kezelés után a zsírbontó folyamat elindul a szervezetben, de látványos eredmény csak a 2. kezelést követően alakul ki. A két kezelés között 6-8 hét várakozási idő szükséges. A Belkyra biztonságos, nincsenek hegek és nem kell kompresszióst állkötést sem viselni. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak.


Aki a fájdalom miatt ódzkodik az orvos-esztétikai kezelésektől, annak fölösleges aggódnia, mivel az említett kezelések a Royal Clinics-nél helyi érzéstelenítésben, a legnagyobb szakértelem és odafigyelés mellett történnek és csupán minimális kényelmetlenséggel járnak. Annyival, amennyi megéri, hogy eltűnjön a „dupla toka”, az áll kontúrja határozottabbá váljon és ezáltal évekkel fiatalabb megjelenést nyerjünk.

Vágjunk bele!

Vannak olyan esetek, amelyek esztétikai módszerekkel nem kezelhetőek hatékonyan, ilyenkor érdemes plasztikai sebész segítségét kérni. A műtét során eltávolításra kerül az áll alatt elhelyezkedő bőr alatti zsírfelesleg. Szükség esetén a toka egyik, vagy mindkét oldalán redőt alkotó, felületes nyakizmot meg kell feszíteni, és középen összevarrni. Amennyiben  szükséges, eltávolításra kerül a bőrfelesleg is, helyreállítva ezzel a fiatalos nyak – áll kontúrt. A műtét helyi érzéstelenítésben és altatásban is végezhető. A műtéti heg általában alig észrevehető, a teljes gyógyuláshoz néhány hét szükséges.

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes strandtörölközőt?

A nyári strandszezonban fontos szerepet tölt be a megfelelő strandtörölköző kiválasztása. Nem csupán arról van szó, hogy szárazon tarthatjuk magunkat a fürdőzés után, hanem a kényelem és stílus szempontjából is döntő tényező lehet. Ebben a cikkben áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni, amikor strandtörölközőt választunk, hogy az tökéletesen illeszkedjen az egyéni igényeinkhez és preferenciáinkhoz.

Házi Túró rudi: Nyári kalandok a konyhában a gyerekekkel

Nyáron nincs is jobb, mint egy kis házi fagylalt vagy fagylaltos édesség, hogy lehűtsük magunkat a forró napsütésben. A túró rudi, az egyik klasszikus magyar finomság, könnyen elkészíthető, és a gyerekek is imádják! Miért ne élveznénk hát egy kis családi időt a konyhában, hogy elkészítsük ezt a mennyei finomságot?

Hogyan lehet ízletes görögdinnyét termeszteni a teraszodon?

Te is szeretnél valami izgalmas új növény ültetését és gondozását kipróbálni, de nincs nagy méretű kerted, pl. egy görögdinnye termesztéshez? Megmutatjuk, hogyan tudsz akár egy balkonon vagy teraszon, vagy egy kisebb kertben is könnyedén lédús és édes görögdinnyét  termeszteni sikeresen.

5 extra gondoskodás, amitől a muskátlid még szebb lesz egész nyáron át

Imádjuk a muskátlit a szépsége és a szívóssága miatt, ám annak ellenére, hogy nagy tűrőképességű dísznövény, szüksége van egy kis extra gondoskodásra, hogy szép, friss, dús és élénk maradjon. Megmutatjuk neked a legfontosabb tippeket, melyek segítenek, hogy a muskátlid egész nyáron egészséges maradjon.

Frissítő és könnyű saláta receptek a forró nyári napokra

Szeretünk a nyári hónapokban friss, könnyű ételeket fogyasztani, amelyek segítenek hűsölni és feltölteni a szervezetet. Az egyik legjobb választás ilyenkor a friss, ízletes saláták elkészítése, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ebben a cikkben három különleges nyári saláta receptet mutatunk be, amelyek tökéletesek a forró nyári napokra.

Bővebben

3 egészséges smoothie recept gyerekeknek!

Szülőként tudjuk, hogy a gyerekeknek megfelelő táplálkozásra van szükségük a fejlődésükhöz és jó egészségük fenntartásához. Most olyan cukormentes smoothie-kat mutatunk be, amelyek ideálisak a gyerekek számára, hogy egészségesen élvezhessék a friss gyümölcsöket és zöldségeket.

Bővebben

Természetes megoldások a torokfájás kezelésére: házi praktikák

A torokfájás egy gyakori panasz, amelyet számos dolog okozhat, mint például a megfázás, az influenza, vagy egyéb légúti fertőzések. Szerencsére, sok esetben a torokfájás otthoni praktikákkal is enyhíthető. Íme néhány hatékony módszer:

5 természetes szer a köhögés ellen, ha megfáztál

A hideg, megfázásos időszakban könnyen megtapadnak egyes légúti betegséget okozó kórokozók a száj és az orr nyálkahártyáján. Mind a nátha, mind az influenza egyik jellemző tünete a köhögés. A száraz vagy a hurutos, váladékos köhögés egyaránt kellemetlen, és a gyógyulás után akár hetekig is kínozhat. Hogyan szabadulj meg tőlük?

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.