Ez lesz az idei őszi sminktrend

Lássuk tehát, milyen lesz az idei őszi sminktrend:

Retro party-smink
Partira, bulira ajánljuk az erős lilát és a csillámos árnyalatokat. A nyolcvanas évek retro hangulatára érdemes gondolni az ezüstös csillogással, jellegzetes élénk, illetve neonszínekkel, erős arcpirosítóval, gyümölcsszínű, csillámos szájfénnyel. A lila és a rózsaszín mellett meghökkentő hatást érhetünk el, ha a kék, sárga és a fukszia szín kombinációit használjuk a szemünkre.

Szilvaszínű rúzs enyhén festett szemmel
Ami talán a leginkább elüthet az átlagember számára az elmúlt években megszokott smink-divattól, az az erőteljesen sötétlila árnyalatú, azaz szilvaszínű rúzsozás használata. Az ajkaknak természetesen csillogniuk is kell! A szemet pedig egy viszonylag enyhébb színnel érdemes kifesteni eme erőteljes színárnyalat mellé – ajánljuk az ezüst vagy a fehér csillámot.

Modern stílus a hétköznapokra
Egyszerűnek és természetesnek tűnhet, közelebbről azonban észrevehető ismét egy kis áttetsző csillám a szemhéjakon némi jeges árnyalattal, illetve a szájra is csillámos szájfény kerül, ezúttal sokkal visszafogottabb stílusban, többnyire hideg színekben.

Rock & Roll életérzés
Szintén a nyolcvanas évek világához kapcsolódik ez a gondolat. A szemek erős, fekete kontúrt kapnak egy gélceruza segítségével, ezek a kontúrok kissé elmosódhatnak a szempillák környékén. Zárásként persze ismét csillám kerül a szemhéjakra.

A 2018-as őszi sminktrend tehát ismét izgalmas színárnyalatokat tartogat! Próbáld ki te is, dobd fel vele az unalmas hétköznapokat! Ügyelj arra, hogy ne ess túlzásokba, hiszen ezekkel az erős színekkel, a sok csillámmal és pirosítóval könnyű átesni a ló túloldalára! Figyelj arra is, hogy mindig az alkalomnak megfelelő sminket használj, hiszen az irodába nem való a szilvaszínű rúzs, sem a vastag gélceruzás szemkontúr!

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.