3 kókuszgolyó recept kicsiknek és nagyoknak egyaránt

 A kókuszgolyó kicsik és nagyok kedvenc édessége, amely pillanatok alatt összeállítható, sőt kedvünkre variálhatjuk is.Próbálja ki a következő 3 kókuszgolyó recept egyikét, amelyek pillanatok alatt elkészíthetők.

Kókuszgolyó készítése

Rumos kókuszgolyó recept:

Hozzávalók:

5 dkg kakaó, 10 dkg vaj, 20 dkg darált dió, 30 dkg porcukor, 40 dkg háztartási keksz darált formában, 0,5 dl rum, kevés tej.

A töltelékhez magozott meggy, a díszítéshez kókuszreszelék.

A kakaót a vajjal, a darált dióval, a porcukorral és a darált keksszel egy tálban jó alaposan összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a rumot és a tejet így egy kemény masszát kapunk.

Ebből a masszából kis golyókat formálunk és a golyók belsejébe egy szem magozott meggyet teszünk.

Végül megforgatjuk a golyókat egyesével kókuszreszelékbe.

Gyors kókuszgolyó recept:

A kókuszgolyó az egyik leggyorsabban elkészíthető édesség, ám most egy 10 perc alatt elkészíthető kókuszgolyó receptet mutatunk be!

Hozzávalók: 25 dkg darált keksz, 15 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 2 kanál kakaó, 1 dl tej, a díszítéshez kókuszreszelék. Az összes alapanyagot összegyúrjuk, és 30 percig pihentetjük. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk, és minden golyót belehempergetünk a kókuszreszelékbe. Hűtőszekrénybe tesszük és lehűtve tálaljuk.

Kókuszgolyó csokidarával partikra!

Egy hétvégi parti vagy gyerekzsúr kiváló édessége lehet ez a csokoládé darába forgatott színes és látványos kókuszgolyó recept!

Hozzávalók: 50 dkg darált keksz, 20 dkg darált dió, 25 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 3 kanál kakaó, 2 dl cappucinó, a díszítéshez csoki dara és cukordara.

A hozzávalókat sorrendben összegyúrjuk és az így kapott masszából kis golyókat formálunk.

Az egyik felét a kókuszgolyóknak csoki darába, míg a másik felét színes cukordarába forgatjuk, így különleges és nagyon mutatós édességet kapunk.


Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.