3 finom eperfagyi recept házilag

  1. Kezdő fagyikészítőknek

A legegyszerűbb fagyihoz kell egy nagy doboz (450 grammos) 20%-os tejföl. Most ne sajnáld a pénzt a minőségre. Kell még 20 dkg cukor, no és persze eper, abból 10 dkg. Először a tejfölt kavard össze a cukorral, majd add hozzá a feldarabolt epret, az egészet robotgéppel dolgozd össze és már mehet is a mélyhűtőbe.

  1. Tejmentes, diétás

450 gramm epret, 400 ml sűrűbb kókusztejet, ¼ teáskanál folyékony steviát és 1,5 teáskanál citromlevet pakolj bele a robotgépbe, turmixold össze, majd öntsd dobozba és már rakhatod is be a fagyasztóba.

  1. Egyszerű, de nagyszerű

350 gramm epret tisztíts meg, kockázz fel és egy tálban 115 gramm cukorral szórj meg. Egy órát pihentesd, majd 190 gramm tejföllel, 190 gramm habtejszínnel és fél kávéskanál citromlével együtt turmixold össze, majd tedd be a mélyhűtőbe. 30 percenként, 3-4 alkalommal keverd át botmixerrel, amíg meg nem szilárdul.

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.