Az autókulcs immobiliser rendszerrel együtt borítékolja járműved érinthetetlenségét!

Ez az a biztonsági rendszer, ami távol tarthatja gépjárművedtől az illetéktelen behatolókat, akik lehet, hogy éppen egy akciófilmből tanulták el a két drót összeérintésével és a kormánykerék eltörésével végigvihető rablás mikéntjét.

autókulcs,bicskakulcs

A biztonságtechnológia roham léptékű fejlődésének köszönhetően az analóg kódos régi rendszert fokozatosan mind több járműben felváltotta az ugrókódos megoldás, vagyis az immobiliser, aminek a leggyengébb, ezáltal legsérülékenyebb pontja maga a sofőri figyelmetlenség. A kulcs három gyári funkciója (kulcsprofil, távirányító, immobiliser) lemásolható abban az esetben, hogyha rendelkezel pótkulccsal. Ezt hívják klónozásnak, ami alig vesz húsz percet igénybe, és az eredményessége megkérdőjelezhetetlen. Az bizony már bajosabb forgatókönyv, ha egyetlen gyári kulcsod sincsen, hiszen ilyenkor vadonatúj modellt kell készíteni, ami nemcsak bonyolult, de költséges folyamat, egyben. A másolás során, hogy visszatérjünk a kedvezőbb variációhoz akár részleges funkcióátvitelre is lehetőség van, azaz az elkészített kulcs nem feltétlenül kell, hogy mindhárom funkcióját tartalmazza.

A bicskakulcs a segítségünkkel pikkpakk pótolható!

Ha elvesztetted a kulcsodat, akkor pánik és idegeskedés helyett előbb nyugodj meg, aztán keress fel minket. Mi ugyanis nem akármilyen megoldást kínálunk szorult helyzetedre. Az elhagyott kulcsot a pótkulcsod alapján klónozzuk. A folyamat kevés időt vesz igénybe és a pénztárcád tartalmát sem tépázza meg a másolás. A teljesen új kulcs gyártása problematikusabb ugyan, de nem megoldhatatlan, igaz némileg több időre és anyagi munícióra van hozzá szükség. Viszont mi lehetetlent nem ismerünk ezen a téren, úgyhogy ha bármilyen nehézséged adódna autókulcs, bicskakulcs témában, akkor keress meg minket, hogy megtalálhassuk a legjobb kiutat problémád kaotikus dzsungeléből.

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.