A kémcsöves esküvői meghívó bizonyítottan eredményes meghívási kísérlet

A palackposta egykor romantikus vallomások ezreit szállította. Az, hogy végül célba értek-e ezek az üzenetek, kétséges. Pláne, hogy még manapság is találni évszázadokkal ezelőtt útjára indított „utazókat”. Ám a forma halhatatlansága vitathatatlan, ahogy a stílusossága sem kérdéses.

 

Napjainkban még a hagyományos postai üzenetváltás sem szokványos. Kiment a divatból a papíralapú, írásos kapcsolódás, különösen a mobilkommunikáció térhódításával. Ám akadnak olyan életesemények, amik megkívánják a kézbe fogható formát, amik szinte követelik az írott, nyomtatott szó erejét. Az esküvői meghívó, nem meglepő módon, ebbe a kategóriába tartozik.

 

A kémcsöves esküvői meghívó a szerelmes boszorkánykonyhák utánozhatatlan találmánya

 

A kémcsöves kialakítás egy az egyben a régi palackpostára emlékeztet. De természetesen ebben az esetben szó sem lehet vízen úsztatásról vagy bármi bizonytalanságról.

A parafadugóval lezárt csőben rejtőzik a pausz papírra nyomtatott meghívó. De még mielőtt ez kézbe és szem elé kerülhetne, ott a doboz. Általában a „meghívó” szó szerepel rajta első körben, de ez könnyedén módosítható. Mire? Akár az esküvő dátumára, akár nevekre vagy éppen egy megható, témában illeszkedő idézetre is.

A kémcsöves esküvői meghívó stílusos kinézetét nem pusztán a szerkezet egyedisége biztosítja, hanem a mindent átölelő szalag is. A színárnyalatok természetesen kiválaszthatóak, ezzel is fokozható a harmónia.

A szalagos díszítés két módon is megvalósulhat. Az egyik esetben egy 15 mm széles szalagból vagy csipkéből kötött masni alkotja a kémcső dekorációját. A másik variációban egy szélesebb(10mm) organza szalag és egy keskenyebb(7mm) szatén szalag van feltekerve, majd masnira kötve.

Míg más típusú meghívók esetén a szövegezés hossza erőteljesen korlátok közé szorul, addig itt nincsenek határok. A bőlére eresztés könnyedén megoldható, és a pausz papír közbenjárásával a csőbe helyezhető.

Ha pedig már a szövegezés került szóba: a betűk színe változtatható, az ízlésnek és az elképzeléseknek megfelelően. Azért a szemkímélő és eredményes olvasás biztosításához érdemes a sötétebb árnyalatokra voksolni.

A pausz papír jól viseli a fizikai megterhelést, fel- és letekerést, ide-oda hajtogatást, azaz a töretlen tartósság garantálható.

(X)

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.