Ahogy közeledik a Valentin nap, sokakat nyomaszt a kérdés: mivel lephetném meg az életének férfiját?Azonban a férfiaknak szánt ajándékok kiválasztása gyakran kihívást jelenthet,ezért összegyűjtöttünk 5 kreatív és figyelemre méltó Valentin napi ajándékötletet, amelyek garantáltan elnyerik majd kedvesed tetszését.

Napjainkban egyre nagyobb kihívást jelent valódi érzelmeken és bizalmon alapuló, meghittebb párkapcsolatot kialakítani. Felgyorsult világunkban az internet, a randiapplikációk és a közösségi média ereje felszínes kapcsolatokhoz vezethet, nem is beszélve az olykor magas elvárásokról és a potenciális jelöltek túlzott számáról. Pedig az elköteleződés, a valós és mély érzelmek, valamint a bizalom is kulcsfontosságú, hiszen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek párkapcsolatunk alappillérei.

Ahogy ősszel hullani kezdenek a levelek, és egyre hűvösebbé válik az idő, elérkezik a pompás, gazdag levesek ideje, melyek nem csak felmelegítenek, hanem jól is lakhatsz tőlük. Bemutatunk neked 4 ínycsiklandó őszi leves receptet, melyek testedet-lelkedet is melengetni fogják.

Egy maréknyi apró mag, melyet leginkább sós sütemények és a saláták tetejére szórunk, de mivel a magyar konyhának nem kifejezetten jellemző alapanyaga, keveset tudunk róla. A szezám Indiából származik, a közel egyméteresre megnövő lágyszárú növény virága rózsaszín, termése a gubóban található sok kis apró magvacska.

Alapvetően az evezésben nincs jelentősége a nemeknek: a tapasztalat az tapasztalat, a tudás az tudás. Ugyanakkor mégis megfigyelhető némi eltérés a választásban. A nők sokkal inkább a gyakorlatiasság oldaláról közelítik meg ezt a kérdést, és valószínűleg nem beszédtéma számukra a mindennapokban a deszkájuk milyensége, de ettől még fontos számukra, hogy a kiszemelt deszka nagyon is jól teljesítsen. De milyen tényezőkre érdemes odafigyelni?

Az egészség és az élet munkahelyi védelme a munkajog egyik fontos szegmense, és joggal érdemel figyelmet. Az egyéni védőeszközök (PPE), amelyek célja a munkavállalók életének és egészségének védelme, szintén része ennek a napirendnek.

Az önmegvalósítás az anyagi függetlenség azon szintje, az az állapot, amikor az adott egyén jövedelme megfelelő mértékű ahhoz, hogy előreláthatóan ki tudja fizetni a megélhetés költségeit anélkül, hogy valaki mástól anyagilag függene. De mégis mi lehet a self-made milliomosok sikerének a kulcsa? Mit vagy éppen mit nem csinálnak másképp, mint a többiek?

Nem tudta szíve szerint kiélvezni a síelést ezen a télen? Nem probléma! Irány egy tavaszi sítúra az osztrák Alpokban! Számos üdülőhelyen a síszezon kora ősztől május elejéig tart, a gleccsereken pedig egész évben lehet síelni.

3 egészséges recept mikrozölddel felpörgetve

Ahogy a tudatos táplálkozás iránti igény fokozódik, a mikrozöldek egyre inkább a kertészkedés és a gasztronómia élvonalába kerülnek. A mikrozöldek nem csupán ízükkel és textúrájukkal járulnak hozzá ételeinkhez, hanem kiváló tápanyagforrások is, tele vitaminnal és ásványi anyaggal. Ebben a cikkben mélyebben belemegyünk a mikrozöldek jótékony hatásaiba, és megosztjuk, hogyan termeszthetjük otthon őket, valamint három egészséges receptet is mutatunk, amelyekben ezek a kis zöldek szerepelnek.

Bővebben

A túlsúly nem lehet akadály, avagy hogyan kezdjünk plusz kilókkal futni

Az idő előrehaladtával, ha finoman szeretnénk kifejezni a korosodást, nagyon könnyen felszedhetünk plusz kilókat, amelyeknek az eltüntetése bizony nagyon gyakran hosszadalmas és néha bizony keserves erőlködések közepette valósítható csak meg. Ilyenkor, amikor ötletelünk a „mikénten”, természetesen a futás az elsők között juthat az eszünkbe, mint az egyik leghatékonyabb alternatív megoldás a koplalás mellett.

Fehérjével a legkönnyebb fogyni, de tilos túlzásba vinni!

Az elmúlt hatvan évben a nyugati kultúrában drasztikusan csökkent a fehérjefogyasztás aránya, ami a dietetikusok szerint az elhízás egyik fő okává vált a modern társadalmakban. Az Atkins-diéta sikere nem véletlen, mivel nagy hangsúlyt fektet a bőséges fehérjebevitelre. Azonban fontos figyelmet fordítani arra, hogy a tápanyagbevitelünk kiegyensúlyozott legyen.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.