szombat, 24 március 2018

Gál Kristóf: Ha nem váltok, nagyon rövid időn belül egy igazi megkeseredett színész leszek

Lovász László a színészből rendőrségi szóvivővé vált Gál Kristófot látta vendégül, aki őszintén beszél szakmai váltásának okairól, magánéletéről, valamint házassága megmentéséről. A VIASAT3 műsorában elárulta azt is, hogyan fogadta a Színművészeti legendás Máté Gábor osztálya azt, hogy otthagyja a színészi pályát.

 

Gál Kristóf a Színművészeti Főiskolát többek között Kovács Patrícia, Jordán Adél, Mészáros Máté és Fenyő Iván osztálytársaként végezte. Négy évig dolgozott színészként, amikor úgy érezte, ez nem neki való, inkább rendőrnyomozó szeretne lenni. A rendezőktől számos pozitív visszajelzést kapott, mégis azt érezte, nincs a helyén. Közben a magánéletében a feleségével is kezdtek eltávolodni egymástól, és rádöbbent, ha nem változtat, az könnyen a házasságuk végéhez vezethet. Akkorra már a második gyermekük is megszületett, és úgy érezte a színészet mellett apaként sem tud az lenni, aki igazán szeretne.

„Elkezdtem felismerni, hogy nem látom magamat 40 évesen boldog színészként, hanem szomorú, megkeseredett, esténként a pultot támasztó, rossz esetben két feles, jobb esetben egy sör melletti színész lesz belőlem. Tehát valami nagyon mást kell találni, valami nagyon mást kell csinálni” – vallott érzéseiről a VIASAT3 műsorában.

Kamaszként a színészet mellett a nyomozói pálya érdekelte. A 2006/2007-es évadban kezdett el motoszkálni benne ez a kamaszkori álom, amelynek hatására végül elkezdett ezirányban gondolkodni és utánajárni a lehetőségeinek. A színházból való távozása nem volt egyszerű, Egerben ráadásul Máté Gábor rendezett volna a következő évadban egy darabot, ahol nagyon fontos szerepe lett volna.

„Nem esett nekik túl jól, finoman szólva. De nyilván addig nem mondhattam, hogy engem ne rakjatok bele a következő évadba, amíg nem volt valami biztos” – mesélt távozásának körülményeiről Lovász Lászlónak.

A feleségét másodéves korában ismerte meg, ő egy évvel alatta járt báb szakra. 14 éve házasok, 2 év udvarlás után kérte meg a kezét. 2003 nyarán házasodtak össze és decemberben tudták meg, hogy felesége terhes. Rita odaadó édesanya, aki támogatta Kristófot a színészi pályán, de a váltásban is mellette állt. Kristóf új munkahelye kezdetben a kapcsolatukra is jó hatással volt.

„Egyfajta rendszer került az életünkbe, ami a színházi életforma sajátossága miatt addig nem volt. Ott volt is egy kicsi felfutó ága ennek a rossz irányba elment házasságunknak” – ismerte el az egykori színész.

Az új munka hozta élményekkel a felesége azonban nem tudott mit kezdeni, Rita egyre inkább úgy érezte, egy idegennel él együtt. Az alapdolgokat megbeszélve, mint két jóbarát kezdtek egymás mellett élni. Ez az időszak három évig tartott, majd feleségét 2010-ben elhívták Kecskemétre játszani.

„Akkorra ő, az addig háttérbe húzódó, addig a férjem szempontjait is figyelembe veszem feleség egyszer csak azt mondta, hogy jól van, Szívem, most én jövök” – árulta el.

A család Kecskemétre költözött, Kristóf ekkor került a rendőrségen belül megyei szinten a szóvivői pályára, majd 2016 nyarán kezdett el az ORFK-nál szóvivőként dolgozni. Pestre költözött, feleségével csak hétvégente találkoztak. Kristóf nagyon felszabadult ebben az új helyzetben, Ritát viszont megviselte. Érzéseiket, addigi kapcsolatukat végül a gyömrői házuk lépcsőjén tisztázták.

„Annyira másnak éreztem őt, mint hosszú éveken keresztül. Egyszer csak ott volt velem egy szinten és kíváncsi volt rám. Hét éve nem láttam ilyennek a feleségemet, ennél izgalmasabb nincs, persze, nézzük meg, hogy mi lesz ebből. Mint a hülye kamaszgyerekek egymásba szerettünk ettől. Olyan régóta hordozott, de kellő érzelmi intelligenciával elfogadott és feldolgozott dolgokat tudtunk egy pillanat alatt szinte elengedni” – vallott csillogó szemmel házasságuk történetéről a ma esti műsorban.

A színház Kristófnak nem hiányzik, minden nyáron két hetet tölt a régi osztálytársaival, neki ez elegendő.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Csatlakozz hozzánk facebookon a "Szezonális Kamra receptek" csoportunkba, és oszd meg kedvenc receptedet! >>>>>>>>

Annyira jó, hogy folytatni kell

Annyira jó, hogy folytatni kell

Annyira jó, hogy folytatni kell

Az Éjszakai játék (Game...

Tovább a cikkhez
AZ – 27 évvel később

AZ – 27 évvel később

AZ – 27 évvel később

Néha a rajongóknak is lehet...

Tovább a cikkhez
Elkezdődött a Shazam

Elkezdődött a Shazam

Elkezdődött a Shazam

  Elég annyit mondani: Shazam!...

Tovább a cikkhez
Kollagénital – tényleg csodaszer?

Kollagénital – tényleg csodaszer?

Kollagénital – tényleg csodaszer?

  Időről-időre felbukkan...

Tovább a cikkhez
Ebből egy kanálnyi segíthet leküzdeni az állandó fáradtságot

Ebből egy kanálnyi segíthet leküzdeni az állandó fáradtságot

Ebből egy kanálnyi segíthet leküzdeni az állandó fáradtságot

Napi egy alma, és a betegség...

Tovább a cikkhez
Így lehet fogyni napi háromszor fél liter vízzel

Így lehet fogyni napi háromszor fél liter vízzel

Így lehet fogyni napi háromszor fél liter vízzel

Akik minden étkezés előtt...

Tovább a cikkhez

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön.

Bővebben...:

Így készül a kókuszvíz házilag

Kókuszvíz

A kókuszból készült italok nem csak mennyei ízükről híresek, de egészségesek és sokoldalúan is felhasználhatóak. Sajnos, a boltban viszont irreálisan sokat kérnek értük, ha egyáltalán lehet kapni ilyesmit, mi viszont egyszerűen kicselezhetjük őket, így készül a kókuszvíz házilag:

Bővebben...:

Így készíts madáreleséget házilag

Itt a tél, éheznek a kerti madarak, de hogy segíteni tudj rajtuk, így készíts madáreleséget házilag.

Bővebben...:

Így készíts WC tisztítót házilag, fillérekből

Wc tisztító házilag

Bizonyára ismerős az érzés, amikor a televízióban látod a tipptopp háziasszonyokat a reklámokban, hogy irigykedsz, nahát, milyen tiszta lakás, fürdőszoba, WC, konyha, és elhatározod, hogy biztosan fogsz venni abból a szerből, amit reklámoz, hiszen akkor neked is ilyen csilli-villi lesz a lakásod.

Bővebben...:

Fogyókúra tippek tavaszra

Fogyókúra tavasszal

Bizonyára te is szeretnél egy kicsit jobb formába kerülni a tavasz közeledtével. Ha neked is jól jönne néhány egyszerű praktika ezzel kapcsolatban, akkor olvasd el tavaszi fogyókúra tippjeinket:

Bővebben...:

A 90 napos fogyókúra lényege

90 napos fogyókúra

Hallottál már a 90 napos fogyókúráról? Ha még nem, és szeretnél némi súlyfeleslegtől megszabadulni, akkor érdemes közelebbről megismerkedni vele.

Bővebben...:

Ezeket szerezd be, ha paleo fogyókúrázni szeretnél

Paleo diéta

Napjaink egyik legdivatosabb étrendje, a paleo-diéta népszerűsége abból fakad, hogy a vadászó-gyűjtögető őseink táplálkozása alapján van összeállítva, s tudvalevő, hogy őket nem kínozták olyan népbetegségek, mint az elhízás, a cukorbetegség, vagy a szívbetegség.

Bővebben...: